current views are: 7

4 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση18:11

Μπλόκαρε τους κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς με τον Άλβαρο η Αθηνά Ωνάση

Το σίριαλ του διαζυγίου μόλις ξεκίνησε.

Δημοσίευση 18:11’

Το σίριαλ του διαζυγίου μόλις ξεκίνησε.

Λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο από μια γυναίκα πληγωμένη. Με μια κίνηση ματ που δεν περίμενε ο πρώην σύζυγός της, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, ήταν που η Αθηνά Ωνάση μπλόκαρε τους κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς τους, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα στο Βέλγιο και όχι στη Βραζιλία. Αυτή η κίνηση έβαλε φρένο στις βλέψεις του Αλβάρο να διεκδικήσει τη μισή περιουσία της χρυσής κληρονόμου, δηλαδή τα 400 εκατ. δολάρια.

Με αυτή την κίνηση η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση ήθελε να δείξει στον πρώην σύζυγό της ότι δεν είναι διατεθειμένη να του δώσει τίποτα περισσότερο από αυτό που δικαιούται σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο, δηλαδή 11 εκατ. δολάρια για κάθε χρόνο έγγαμου βίου. 

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από το περιβάλλον του Βραζιλιάνου πλέιμποϊ, ο Ντόντα δεν θεωρεί δίκαιο αυτό το ποσό ως αποζημίωση. Έτσι, σε μια δικαστική διαμάχη που μόλις άρχισε, φαίνεται να διεκδικεί τη μισή περιουσία της πρώην γυναίκας του, δηλαδή τα 400 εκατ. δολάρια.

Πρόκειται περισσότερο για μια κίνηση απελπισίας, λένε οι πληροφορίες που διαχέονται από έγκριτους νομικούς κύκλους, προκειμένου ο Αλβάρο να πείσει την Αθηνά ότι δικαιούται κάτι περισσότερο γι’ αυτά τα 11 χρόνια γάμου. Μόνο που η Αθηνά Ωνάση δεν φέρεται καθόλου πρόθυμη να αποζημιώσει αδρά τον άνθρωπο που την απάτησε μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, επιλέγοντας να του καταβάλει τα νόμιμα.

 


σχετικα αρθρα