Με συγκίνηση αποχαιρέτησε η Αννίτα Πάνια τους συνεργάτες της στο «Parole», το οποίο έριξε χθες βράδυ αυλαία και δεν ξέρουμε αν θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του Epsilon την επόμενη σεζόν.

Η παρουσιάστρια είπε:

Θέλω να ευχαριστήσω το Epsilon γιατί μας παρείχε όλα αυτά που ζητήσαμε φέτος, ένα κανάλι που μας έδωσε τη χαρά να έχουμε την ελευθερία να κάνουμε ότι γουστάρουμε, όπως το γουστάρουμε, σε πολύ ωραίο κλίμα και ατμόσφαιρα και ελπίζουμε όλα να είναι καλά. Θέλω να ευχαριστήσω τους συντελεστές της εκπομπής, την αρχισυντάκτριά μου, τον σκηνοθέτη μου, τους τεχνικούς που δουλέψαμε με πολύ χαρά και αγάπη, που τους ξέρω από τα τιμημένα χρόνια του Alter. Τον floor manager, όλους τους συνεργάτες της εκπομπής, όλο τον κόσμο και τον ντουνιά, τους μουσικούς μας και τα δύο αυτά αγόρια, τα οποία μπήκαν φέτος στη ζωή μου, τον Δημήτρη Κοργιαλά και τον Νίκο Σαμοϊλη.

Σε ποιον να αφιέρωναν άραγε τα… «αγόρια» της, όπως αποκαλεί τον Νίκο Σαμοΐλη και τον Δημήτρη Κοργιαλά, το τραγούδι «Ένα Βράδυ που ‘βρεχε», που είπαν στους τίτλους τέλους της εκπομπής;

Και ειδικά τον στίχο: «Ποιος σε πήρε να ‘ξερα και θα τον εσκότωνα;»

Δείτε το βίντεο...