current views are: 18

8 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση23:44

Το… Λιοντάρι του X – Factor πήρε την πρωτιά!

Ο Ανδρέας Λέοντας του Γιώργου Θεοφάνους είναι ο νικητής του “X – Factor” 2016!

Δημοσίευση 23:44’

Ο Ανδρέας Λέοντας του Γιώργου Θεοφάνους είναι ο νικητής του “X – Factor” 2016!

Ο Ανδρέας Λέοντας του Γιώργου Θεοφάνους είναι ο νικητής του “X – Factor” 2016!

Το… Λιοντάρι από την Κύπρο νίκησε και οι καλά γνωρίζοντες μιλούν για την… καθοριστική βολή, που τον έφερε στην πρώτη θέση. Αυτή ήταν η επιλογή του πρώτου τραγουδιού, το οποίο ήταν του Παντελή Παντελίδη «Λιώμα σε Γκρεμό».

Για ακόμη μια φορά, οι Έλληνες φώναξαν ότι αγαπούν το λαϊκό λοιπόν και παρόλο που ο δεύτερος στον τελικό, Ίαν Στρατής – επίσης του Γιώργου Θεοφάνους – είχε κάψει τις καρδιές των κοριτσιών, ο Ανδρέας ήταν εκείνος που πήρε τη νίκη.

Το κοινό και μόνο το κοινό ψήφιζε επί μια βδομάδα ασταμάτητα και στη 1: 40 τα ξημερώματα η ψηφοφορία έληξε.

Οι Stereo Soul του Θοδωρή Μαραντίνη, παρόλο που οι κριτές τους χειροκρότησαν όρθιοι για την ερμηνεία τους στο “Je suis malade” της Lara Fabian, αγαπήθηκαν, αλλά τερμάτισαν τρίτοι στον τελικό. Η μητέρα του Bradley White-Dale δάκρυσε ανάμεσα στο κοινό, καθώς δεν πίστευε ότι ο γιος της και ο Παναγιώτης Πάλλης θα αποχωρούσαν.

Τα ντουέτα ήταν σίγουρα κάτι πρωτότυπο, το οποίο δεν είχαμε ξαναδεί.

Απολαύστε ένα απόσπασμα από τις πρόβες τους…

 

Άστο άστο…Α ναι! ???? πολλές εκπλήξεις την Παρασκευή..ετοιμαστείτε! @theofanousg @ianstratisnotofficial @xfactorgreece @salinagavala

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Andreas Leontas (@andreasleontas_official) στις

Στη σκηνή ανέβηκε για πολύ λίγο και η ψυχή του “X – Factor” παγκοσμίως, ο Γιώργος Λεβέντης, ο οποίος έχει μείνει αξέχαστος για την ατάκα του «Θα πηδηχθώ απ’ το παράθυρο», κάτι που σχολιάστηκε αρκετά με χιούμορ και σήμερα. Ο Γιώργος Λεβέντης μόλις πριν από λίγες ώρες είχε φθάσει στην Ελλάδα.

Ο Νίνο, η Τάμτα και η Ιταλίδα σταρ, Giusy Ferreri εντυπωσίασαν στη σκηνή του Κλειστού Γηπέδου Γαλατσίου και καταχειροκροτήθηκαν!

Συγκινητική και ανθρώπινη ήταν η στιγμή του Σάκη Ρουβά, που διέκοψε τη ροή και είπε στον αέρα του talent show:

Ζητώ να κάνω κατάχρηση του χρόνου και να στείλω φιλιά στην Αναστασία, τον Αλέξανδρο και την Αριάδνη. Απόψε με βλέπουν για πρώτη φορά!

Μετά από τα ντουέτα, ο Ίαν Στρατής επέλεξε να ερμηνεύσει για το τέλος το “Gorilla”, το τραγούδι, που είχε ερμηνεύσει στην πρώτη του οντισιόν και είχε ενθουσιάσει τους κριτές, Γιώργο Θεοφάνους, Θοδωρή Μαραντίνη, Πέγκυ Ζήνα και Τάμτα, ενώ ο Ανδρέας είπε το «Θεός αν Είναι».

Η διαφορά των ψήφων ανάμεσα στους δυο, που έφτασαν στον τελικό, όπως είπε ο παρουσιαστής, ήταν πολύ μικρή.

Πρώτος ο Γιώργος Θεοφάνους, από τη  θέση του κριτή, ανακοίνωσε ότι το “X – Factor” θα συνεχιστεί και του χρόνου στον ΣΚΑΪ, ενώ στο τέλος και ο ίδιος ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε επί σκηνής:

Μπορώ τώρα να το πω και επίσημα ότι το “X Factor II” στον ΣΚΑΪ είναι γεγονός! Από τώρα μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή!

Αμέσως μετά τους τίτλους τέλους μάλιστα, έπαιξε και το τρέιλερ για τις δηλώσεις συμμετοχής του επόμενου “X – Factor”.

Η πρώτη εμφάνιση που θα κάνουν και οι τρεις θα είναι αύριο κιόλας στα μουσικά βραβεία της Κύπρου, τα οποία θα παρουσιάσει ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Τέλος, δείτε όλα όσα έγραψε ο Σάκης Ρουβάς, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μετά το τέλος του show…

 

Φτάσαμε στο grand final, στην κορύφωση μιας πορείας απαιτητικής, μιας πορείας 6 μηνών που όλοι μαζί, μια τεράστια ομάδα, 300 ατόμων, μια ομάδα δυνατή και ενωμένη, δουλέψαμε με όραμα, πίστη και συνέπεια. Πετύχαμε τον κοινό αλλά και υψηλό στόχο που είχαμε θέσει. Να επιστρέψει το X factor στην ελληνική τηλεόραση, στο ΣΚΑΙ, και να επιστρέψει αντάξια της παγκόσμιας εικόνας και φήμης του. Τα καταφέραμε. Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλη την ομάδα και τον καθένα προσωπικά. Το ΣΚΑΙ, τα στελέχη του, την ομάδα παραγωγής, τους κριτές μας, όλα τα παιδιά, τους τεχνικούς, όλους τους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες και βέβαια ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα αναγνωρίσατε τη δουλειά μας, την αγκαλιάσατε, την επιβραβεύσατε με υψηλή τηλεθέαση, με καθημερινή συμμετοχή, με την αγάπη σας. Σας ευχαριστώ όλους απ’ τη ψυχή μου.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις