Έχει πολλά χρόνια στην πλάτη στον χώρο του θεάματος το πρόσωπο αυτό και μάλλον ήταν το πιο κατάλληλο για συμβουλές τότε…

Η Μαρία Αλιφέρη που έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία ως ηθοποιός αλλά και τηλεπαρουσιάστρια εκπομπών. Πρόσφατα η Ελένη Μενεγάκη είχε αποκαλύψει on air ότι η Μαρία Αλιφέρη ήταν γι’ αυτήν το πρότυπο της, πριν ξεκινήσει ακόμα να δουλεύει στην τηλεόραση.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Με το Καλημέρα» για τα όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη. Συγκεκριμένα ανέφερε:

Εμένα είναι τεράστια η χαρά μου που για τα νεότερα παιδιά, τα μετά από εμένα, υπήρξα κατά κάποιο τρόπο πρωτοπόρος, δασκάλα, όπως θέλεις πες το. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση από αυτό. Την Ελένη βεβαίως και την έχω συναντήσει. Από μικρή. Την θυμάμαι με είχε πρωτορωτήσει, κοριτσάκι και εγώ στα ντουζένια. Και η μητέρα της με είχε ρωτήσει πώς είναι αυτή η δουλειά, αυτό το επάγγελμα, τι πρέπει να προσέξει η Ελένη. Είναι τόσο σπουδαία πια και τόσο καταξιωμένη στη θέση της. Για εμένα είναι χαρά.