current views are: 5

24 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση12:00

Μουτσινάς για Μενεγάκη και μεταγραφή του στον Alpha: «Μπορεί να συνέβαλε το δικό της «θέλω»»

Η ανακοίνωση του Alpha για την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη στο κανάλι, ήταν μια… «βόμβα»

Δημοσίευση 12:00’

Η ανακοίνωση του Alpha για την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη στο κανάλι, ήταν μια… «βόμβα»

Η ανακοίνωση του Alpha για την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη στο κανάλι, ήταν μια… «βόμβα» καθώς όλοι περίμεναν ότι οι παρουσιαστές θα έμεναν στον ΑΝΤ1.

Γιατί αποφάσισες να επιστρέψεις στον Alpha;

«Γιατί όχι; Είναι δουλειά. Κι όταν σου γίνεται πρόταση να επιστρέψει κάπου και πιστεύει ή πιστεύουν ότι μπορείς να το κάνεις, δεν έχεις λόγο να μην το κάνεις. Έγινε μία πολύ ωραία πρόταση δουλειάς σε ένα κομμάτι το οποίο γνωρίζω, μαζί με τη Μαρία -που μου ‘χει φάει τα νιάτα-, οπότε οι συνθήκες είναι πολύ θετικές. Έτσι κι αλλιώς, πήρα δύο χρόνια απόσταση από όλο αυτό και μεγάλωσε ξανά η καψούρα».

Τι διαφορετικό θα έχει η νέα εκπομπή από το παλιό «Δέστε τους»;

«Θα είναι διαφορετική η παρέα. Δεν ξέρω τι άλλο διαφορετικό θα έχει. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμη να το στήνουμε, αλλά θέλω να είναι κάτι ακριβώς ίδιο και ταυτόχρονα τελείως διαφορετικό».

Δεν σε φοβίζει ο κίνδυνος της επανάληψης; Του ξαναζεσταμένου φαγητού;

«Η εκπομπή αυτή είχε γίνει με βάση προσωπικότητες και χαρακτήρες. Επειδή τώρα θα είναι άλλη η παρέα, θεωρώ ότι θα είναι διαφορετικός και ο τρόπος της δικής μας προσέγγισης».

Έχει δοθεί η εντύπωση πως η πρώτη κρούση για να επιστρέψεις στον Alpha έγινε από την Ελένη Μενεγάκη, στην εκπομπή της οποίας είχες πάει καλεσμένος τον Απρίλιο…

«Ποιος ξέρει; Μπορεί να συνέβαλε κάπως το δικό της «θέλω» σε αυτό, γιατί όντως με την Ελένη Μενεγάκη – πέρα από την προσωπική σχέση που έχουμε – περνούσαμε πολύ ωραία και στην εκπομπή. Το ξέρει ότι την αγαπώ και την ευχαριστώ για πολλά».