Η Τάμτα φάνηκε να δέθηκε πολύ με την Τάνια Mπρεάζου, από την ομάδα της στο X Factor. Θεωρεί πως θα κάνει καριέρα, ακόμα κι αν δεν βγήκε πρώτη;

«Πιστεύω πως είναι από τους διαγωνιζόμενους που θα προχωρήσει. Η Τάνια είναι πολύ καλή τραγουδίστρια, παρόλο που η φωνή της ακόμα δεν έχει ωριμάσει, δουλεύει με πολλή όρεξη και όσο χρονικό διάστημα την έζησα ήταν ακούραστη. Συνήθως, στην πρόβα τζενεράλε δεν είναι καλό να κάνεις παρατηρήσεις στα παιδιά, καθώς στην προσπάθεια τους να κάνουν αυτό που τους λες μπερδεύονται, μια και τους λείπει η εμπειρία. Με την Τάνια δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο, αφού μπορούσε να κάνει εύκολα «δικό της» αυτό που θα της πρόσθετες ή θα της αφαιρούσες, ακόμα και την τελευταία στιγμή».

Ωστόσο, θέλω να διευκρινίσω πως με την Τάνια ήρθα πιο κοντά γιατί έμεινε μέχρι τον ημιτελικό. Με όλα τα κορίτσια της ομάδας μου είχα πολύ καλή σχέση - μάλιστα ήταν πολύ κοντά ηλικιακά με την κόρη μου. Ασχολήθηκα πολύ με την ομάδα μου. Πήγαινα στις πρόβες τους, ενημερωνόμουν από τους καθηγητές τους και μιλούσαμε πολύ, γιατί ήθελα να είναι καλά ψυχολογικά.