current views are: 11

20 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση11:50

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα ξενοδοχεία της Κέρκυρας

Σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία του νησιού, μες στο πράσινο και με υπέροχη θέα

Δημοσίευση 11:50’

Σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία του νησιού, μες στο πράσινο και με υπέροχη θέα

Σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία του νησιού, μες στο πράσινο και με υπέροχη θέα, το Grand Mediterraneo Resort & Spa αποτελεί ένα από τα πιο ιδιαίτερα ξενοδοχεία της Κέρκυρας χάρη στο ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό του στιλ που απλώνεται αμφιθεατρικά, πάνω από τη γνωστή για το ηλιοβασίλεμά της, παραλία Έρμονες στη Δυτική Κέρκυρα.

Διάσημοι φίλοι από την Αθήνα επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο και εντυπωσιάστηκαν τόσο από τον τρόπο με τον οποίο το Grand Mediterraneo Resort & Spa εντάσσεται στο τοπίο, ενσωματώνοντας τη φύση και το πράσινο ανάμεσα στα μπανγκαλόους όσο και με την απίστευτη θέα που προσφέρει, που είναι ικανή να γαληνεύσει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες του.

Η διακόσμησή του ξενοδοχείου είναι εντυπωσιακή και σύγχρονη, με ωραία μπάνια, ποιοτική επίπλωση και φοβερό εξοπλισμό, ενώ οι χώροι του είναι απόλυτα εργονομικοί. Ξεχωρίζουν οι δίχωρες σουίτες με ιδιωτική πισίνα, ενώ υπάρχουν αρκετοί τύποι δωματίων για οικογένειες με διαφορετικές ανάγκες ( connected για εφήβους, με χώρο που απομονώνεται για τα μικρά παιδιά κ.λπ. ).

Οι κοινόχρηστοι χώροι είναι άνετοι και φωτεινοί: από το μπαρ, όπου μπορείς να απολαύσεις πολύ ιδιαίτερα κοκτέιλ πάντα με σούπερ θέα, μέχρι τους χώρους χαλάρωσης δίπλα στις πισίνες ( σε βεράντα με μαγευτική θέα ).

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στη λειτουργία του ‘Asian Spa’ στο εσωτερικό του ξενοδοχείου ο οποίος πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές του Ομίλου Asian Spa δίνοντας απόλυτη έμφαση στην παροχή μιας αξέχαστης εμπειρίας spa στους επισκέπτες του τόσο από πλευράς ποιότητας υπηρεσιών και εξατομικευμένης προσέγγισης όσο και από πλευράς χώρου.

Στο πεντάστερο ξενοδοχείο που προσφέρει σε ζευγάρια μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών, δεν θα μπορούσε να λείπει το Asian Spa. Στους χώρους του συναντά κανείς τα δωμάτια θεραπειών για 1 ή δύο άτομα, εσωτερική πισίνα, sauna, jacuzzi και relaxationarea. Στην γνώριμη αισθητική των Asian Spas ανά την Ελλάδα, που συνδυάζουν Δυτικά και Ασιατικά διακοσμητικά στοιχεία, το Sen Spa by Asian Spa αφοπλίζει τους επισκέπτες του με την προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια που έχει δοθεί για την δημιουργία του χώρου αλλά και στην μεγάλη ποικιλία των προσφερόμενων υπηρεσιών.


σχετικα αρθρα