Για τις επιπτώσεις που είχε στο σώμα και την υγεία της η άστατη ζωή των εφηβικών και μετέπειτα χρόνων της, μίλησε στο αμερικανικό People η  Πάρις Χίλτον.

«Πήγαινα σε κάθε απίθανο πάρτι ανά τον κόσμο. Έβγαινα με τους φίλους μου για να χορέψουμε, και έπινα πολλούς καφέδες και Red Bull. Έτσι, έτρωγα fast food ή παρέλειπα ολόκληρα γεύματα επειδή ήμουν απασχολημένη» παραδεχεται η 30χρονη σήμερα Πάρις, εξηγώντας πως ακόμα και η μητέρα της της είχε επιστήσει την προσοχή: «Μου έλεγε “Είσαι πολύ αδύνατη, δεν δείχνει όμορφο αυτό” ενώ εγώ της απαντούσα “Μαμά, όλοι στο Χόλιγουντ είναι αδύνατοι. Αυτό απλά είναι δεδομένο"».

Έχοντας φτάσει στο σημείο να ζυγίζει μόνο 48 κιλά, η διάσημη κληρονόμος προσπάθησε να επανέλθει σε πιο υγιές βάρος, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφο της: «Μου εξήγησε τα πάντα. Τώρα, τρώμε μόνο βιολογικά προϊόντα στο σπίτι» εξήγησε.

Παρ' όλα αυτά, όταν, τον περασμένο Δεκέμβριο, έφτασε να ζυγίζει περίπου 57 κιλά, τα media έκαναν λόγο για πιθανή εγκυμοσύνη: «Ακόμα και αν είμαι λίγα κιλά παραπάνω, θα πουν “A! Είναι χοντρή” Δεν είναι δίκαιο αυτό, αλλά συμβαίνει» είπε η ίδια στο People, προσθέτοντας πως, πλέον, νιώθει καλά με το σώμα της: «Είμαι πραγματικά χαρούμενη με το βάρος που έχω τώρα. Νιώθω πως είμαι υγιής και κανονική… Απλώς κάνω έξυπνες επιλογές».

πηγή: Yupi.gr