current views are: 10

30 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση12:00

Χασαπόπουλος: «Στο Mega τα πράγµατα είναι δύσκολα… Θα το παλέψουµε ως το τέλος»

Το παρασκήνιο των πολύ δύσκολων ημερών που διανύει ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας, το Mega, αποκαλύπτει ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος

Δημοσίευση 12:00’

Το παρασκήνιο των πολύ δύσκολων ημερών που διανύει ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας, το Mega, αποκαλύπτει ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος

Το παρασκήνιο των πολύ δύσκολων ημερών που διανύει ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας, το Mega, αποκαλύπτει ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ο οποίος δηλώνει έτοιμος να συνεχίσει τον αγώνα του μέχρι το τέλος.

Τι περιµένετε από τις εξελίξεις µε το Mega;

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν περίµενε πως θα φτάσουµε σε αυτό το σηµείο. Στο Mega τα πράγµατα εδώ και 2-3 µήνες είναι πάρα πολύ δύσκολα από άποψη συναισθηµάτων, γιατί, όπως καταλαβαίνετε, εµείς δουλεύαµε και δουλεύουµε µε πολύ έντονους ρυθµούς. Αυτό που συµβαίνει µας πληγώνει. Αναγκαστήκαµε να κάνουµε στάσεις εργασίας και απεργίες. Όταν δουλεύουµε στα δελτία και στις εκποµπές, δουλεύουµε σαν να είµαστε πληρωµένοι και αυτό γιατί όλα τα παιδιά έχουν δώσει την ψυχή τους µε αυταπάρνηση. Υπάρχουν στελέχη της διοίκησης του Mega που µας είπαν ότι το πιο σηµαντικό όλους αυτούς τους µήνες, που δοκιµάζεται το κανάλι, είναι η στάση των εργαζοµένων. Οι εργαζόµενοι στο Mega έδειξαν ένα υψηλό επίπεδο.

Από πού αντλήσατε τη δύναµη;

Όταν ένα κανάλι σε στηρίζει και σε βοηθάει για 20-25 χρόνια, το πονάς. ∆εν θέλουµε να έχει άσχηµη κατάληξη. Θα το παλέψουµε ως το τέλος. ∆ίνουµε ό,τι µπορούµε παραπάνω ακόµα και τώρα που είµαστε απλήρωτοι. Είναι φυσικό να υπάρχουν εντάσεις και νεύρα, γιατί πολλοί περνάνε πάρα πολύ δύσκολα. Υπάρχουν εργαζόµενοι που τους έχουν κόψει το ρεύµα, είναι οικογενειάρχες και περνάνε δύσκολα.

Αυτή η κατάσταση σας έφερε πιο κοντά;

Ναι, µπορώ να πω ότι µας έφερε πιο κοντά, αν και εµείς που είµαστε πολλά χρόνια ήµασταν πολύ δεµένοι πάντα. Μάλιστα, 2-3 φορές έχουµε πει να κάνουµε και ένα ταµείο για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Πώς βλέπετε να εξελίσσονται τα πράγµατα;

Πιστεύω ότι από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα ζήσουµε µια άλλη πραγµατικότητα. Θα είναι ένα άλλο τοπίο, κυρίως εξαιτίας των τηλεοπτικών αδειών. Απ’ ό,τι φαίνεται, περνάµε σε µια νέα εποχή. Μιλάµε για επανεκκίνηση και το λέω αυτό διότι πλέον ο κόσµος ενηµερώνεται περισσότερο από τo ίντερνετ. Με όλα αυτά που συµβαίνουν, πολύς κόσµος έχει αποµακρυνθεί από την τηλεόραση.


σχετικα αρθρα