Η Μέριλ Στριπ εξακολουθεί να είναι η «βασίλισσα» του Χόλιγουντ, και παρά τα 67 της χρόνια είναι μία από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς της αμερικανικής κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Η διαχρονική ηθοποιός με τους αμέτρητους ρόλους και βραβεία θα φιλοξενηθεί στο εξώφυλλο του γυναικείου περιοδικού μόδας WSJ στο τεύχος Σεπτεμβρίου, και στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό μιλάει με ειλικρίνεια για την 40χρονη πορεία της στη βιομηχανία του θεάματος.

«Θυμάμαι ότι όταν ήμουν γύρω στα 40 σκεφτόμουν ότι κάθε φορά που κάνω μία ταινία θα είναι και η τελευταία μου. Αυτό γιατί όλες οι γυναίκες εκείνης της εποχής, που ήταν πάνω από τα 40, κι αυτό είναι πριν από 27 χρόνια, σε έκαναν να πιστεύεις ότι έτσι ήταν», εξομολογείται η ηθοποιός.

Παρότι η Στριπ έχει παρακολουθήσει μυριάδες λαμπερές πρεμιέρες από ταινίες που έχει συμμετάσχει όλα αυτά τα χρόνια και παρά το γεγονός ότι έχει στο ενεργητικό της 19 υποψηφιότητες για Όσκαρ, έχοντας κερδίζει τρία από αυτά, παραδέχεται ότι δεν έχει ακόμα κουραστεί.

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια στη σόου μπιζ η Στριπ λέει ότι συνεχίζει να παίζει έχοντας κατά νου μόνο ένα πράγμα, το πάθος.