current views are: 14

4 Αυγούστου 2016
Δημοσίευση12:00

Χωρισμός για πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια

Μπορεί να αποκτήσαν μαζί ένα παιδί αυτό όμως δεν στάθηκε ικανό να σώσουν τη σχέση τους και να αναζωπυρώσουν τη φλόγα του έρωτα τους. 

Δημοσίευση 12:00’

Μπορεί να αποκτήσαν μαζί ένα παιδί αυτό όμως δεν στάθηκε ικανό να σώσουν τη σχέση τους και να αναζωπυρώσουν τη φλόγα του έρωτα τους. 

Μπορεί να αποκτήσαν μαζί ένα παιδί τον περασμένο Οκτώβριο αυτό όμως δεν στάθηκε ικανό να σώσουν τη σχέση τους και να αναζωπυρώσουν τη φλόγα του έρωτα τους. Ο λόγος για την Αννέτ Αρτάνι που επιστρέφει στην Ελλάδα για τα βαφτίσια του μικρού της γιου Μάξιμου, χωρίς να έχει στο πλευρό της το σύντροφο της Giovanni Olivera.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως πέρασε πολύ δύσκολα μετά τη γέννα του μωρού της καθώς έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη και όπως φαίνεται ο Πορτορικανός σύντροφος της δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσων. Συγκεκριμένα η Αννέτ δήλωσε στην Espresso:

Αντί να με βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο, άρχισε να εξαφανίζεται, αφήνοντάς με να μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μας. Μου είπε δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάθλιψή μου και ερχόταν να δει τον μικρό μια δυο φορές την εβδομάδα. Επί της ουσίας τον μεγάλωνα μόνη μου, αφού δεν έχω συγγενείς στη Νέα Υόρκη.

Ο μοναδικός άνθρωπος που βρέθηκε όλο αυτό το διάστημα στο πλευρό της ήταν η παιδική της φίλη, Βάσια Πάλμου, η οποία θα γίνει και νονά του μικρού στη βάπτιση που θα γίνει στις 12 Αυγούστου στην Κεφαλονιά.

 


σχετικα αρθρα