Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Από τον Ιανουάριο, η Έρη Ζώρα (κόρη του τραγουδιστή των 70s Σταύρου Ζώρα, που είχε ερμηνεύσει τη μεγάλη επιτυχία Εσένα Που Σε Ξέρω Τόσο Λίγο) ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Spicy,ενώ στις αρχές της χρονιάς κυκλοφόρησε το τραγούδι της με τίτλο «Τα έχω κάνει θάλασσα», σε μουσική Πάνου Μπρακούλια και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια.

Αλήθεια, πότε ήταν η τελευταία φορά που όντως τα έκανε θάλασσα; «Πριν λίγες μέρες, όταν έχασα την πτήση μου με προορισμό τη Μύκονο για ένα προγραμματισμένο live. Πάλι καλά που πρόλαβα την επόμενη», λέει γελώντας. Η Έρη είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα με καλλίγραμμη σιλουέτα. Λογικό είναι οι άντρες να την φλερτάρουν. Όπως μου εξομολογείται, όμως, ακόμα και το φλερτ θέλει τον τρόπο του, ώστε να ξεχωρίσει στα μάτια της. Υπάρχει κάποιο που θα θυμάται για καιρό;

Ένας θαυμαστής μου, είχε παραγγείλει τα γράμματα της πινακίδας του αυτοκίνητου του να σχηματίζουν το όνομά μου, γράφοντας δηλαδή «ΕΡΗ» και στη συνέχεια τα νούμερα της πινακίδας. Το θεώρησα θεότρελο και συνάμα πολύ γλυκό. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό!

Η ίδια είναι σε μια φάση που θα ήθελε να δημιουργήσει οικογένεια; «Ο γάμος και τα παιδιά είναι πάντα στο μυαλό μου, αλλά θεωρώ πως τώρα δεν είναι η στιγμή. Προς το παρόν, είμαι αφοσιωμένη στην δουλειά μου», εξηγεί η Έρη που παράλληλα με το τραγούδι, μαζί με τη μητέρα της διατηρεί ένα Κέντρο αισθητικής στου Ζωγράφου. «Περνάω αρκετές ώρες εκεί, κάνοντας παράλληλα και τα beaute μου, όταν έχω κενό από τις καλλιτεχνικές μου δραστηριότητες», λέει η Έρη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.