Σε φιλικό διακανονισμό, αφού τελικά θα πληρώσει κάτι παραπάνω ο «Τζακ Σπάροου» κατέληξε το πάλαι ποτέ αγαπημένο ζευγάρι Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ, ο 53χρονος Ντεπ δέχτηκε να καταβάλει αποζημίωση ύψους 7 εκατομμυρίων δολαρίων–ποσό στο οποίο περιλαμβάνονται και τα δικηγορικά έξοδα– για να βάλει ένα τέλος στο σίριαλ του χωρισμού του με την Χερντ.

Η Χερντ από την πλευρά της συμφώνησε να αποσύρει τη μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και σύμφωνα πάντα με το ΤΜΖ τα χρήματα που θα λάβει θα τα διαθέσει για φιλανθρωπικό σκοπό, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει.

«Η σχέση μας χαρακτηριζόταν από έντονο πάθος και καμιά φορά ήταν εκρηκτική, όμως πάντα διακρινόταν από αγάπη» γράφουν και οι δύο σε μια ανακοίνωση που αναμεταδίδει το TMZ. «Καμία από τις δύο πλευρές (σε αυτήν την αντιδικία) δεν έκανε ψευδείς δηλώσεις για οικονομικούς λόγους« και οι δυο τους «δεν είχαν ποτέ την πρόθεση να πληγώσουν ο ένας τον άλλο σωματικά ή ψυχικά» συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Η Άμπερ εύχεται τα καλύτερα στον Τζόνι για το μέλλον» και «θα δώσει τα οικονομικά κέρδη της που θα προέλθουν από το διαζύγιο σε έναν φιλανθρωπικό οργανισμό», καταλήγει η ανακοίνωση.

Η Χερντ ζήτησε διαζύγιο από τον Ντεπ στις 23 Μαΐου και πέντε ημέρες αργότερα κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του, υποστηρίζοντας ότι της πέταξε ένα κινητό τηλέφωνο στο πρόσωπο.