Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας θέλησαν να ζήσουν την ημέρα του γάμου τους, ο Πέτρος Ίμβριος και η σύζυγός του Έλενα Ζαφειροπούλου και τα κατάφεραν. Το ζευγάρι μάλιστα συνδύασε το μυστήριο με την βάφτιση της κορούλας του, που πήρε το όνομα Ράνια. Ακολούθησαν τη νέα μόδα της εποχής που απαιτεί γάμο και βάπτιση μαζί! Οι δυο τους έχουν ήδη αποκτήσει δύο κοριτσάκια και αποφάσισαν να προχωρήσουν και στην τυπική επισημοποίηση της σχέσης τους, ενώ έχουν ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο.

Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα παρουσία 150 στενών συγγενών και φίλων. Αφού ένωσαν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου με κουμπάρους τον Τόνυ Δημητρίου και τη σύζυγό του Νίνα Αλτάνη, αγκαλιασμένοι παρακολούθησαν τη βάφτιση της δεύτερης κορούλας τους. Νονά της η κολλητή φίλη της συζύγου του Πέτρου Ίμβριου, Γιώτα Γεωργαλά.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Έλενα Ασημακοπούλου και Μπρούνο Τσιρίλο, οι οποίοι βάφτισαν και αυτοί την κόρη τους πριν λίγες μέρες, ο Γιώργος Πολυχρονίου και ο Κωνσταντίνος Παντζής με την Γεωργία Μαυρουδή, που πληροφορίες τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

Αίσθηση προκάλεσε πάντως η απουσία της πρώην συζύγου του τραγουδιστή, Ναταλίας Γερμανού. Πέτρος και Ναταλία έχουν πολύ καλές φιλικές πλέον σχέσεις, ενώ άγνωστο παραμένει εάν η παρουσιάστρια έλαβε προσκλητήριο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την πιο ευτυχισμένη μέρα του ζευγαριού:


Πηγή: hello/t-life.gr