current views are: 19

25 Αυγούστου 2016
Δημοσίευση14:42

Το τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Μπάρκουλη (φωτό)

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στον Ανδρέα Μπάρκουλη, που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη, λίγες μέρες αφού είχε κλείσει τα 80 του χρόνια.

Δημοσίευση 14:42’

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στον Ανδρέα Μπάρκουλη, που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη, λίγες μέρες αφού είχε κλείσει τα 80 του χρόνια.

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα το απόγευμα συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στον Ανδρέα Μπάρκουλη, που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη, λίγες μέρες αφού είχε κλείσει τα 80 του χρόνια.

Η κηδεία του ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου τελέστηκε στο Κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης, σε κλίμα συγκίνησης για την απώλεια του αγαπημένου ηθοποιού. 

Εκεί βρέθηκαν και πολλοί συνάδελφοί του Ανδρέα Μπάρκουλη μεταξύ των οποίων η Άννα Φόνσου, η Ζωή Λάσκαρη, ο Ανέστης Βλάχος, ο Ντίνος Καρύδης, η Μαίρη Βιδάλη, ο Νίκος Βερλέκης, ο δήμαρχος Σπετσών Παναγιώτης Λυράκης.

Μόλις ολοκληρώθηκε η κηδεία η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαίρη, μίλησε στους δημοσιογράφους, ξεκαθαρίζοντας: «Είναι κρίμα στον θάνατο του Ανδρέα να τον εκμεταλλεύονται κάποιοι και να τον ξεφτιλίζουν. Είναι ψέμα αισχρό ότι έκανα έρανο για την κηδεία του Ανδρέα Μπάρκουλη. Το ΥΠΠΟ έχει αναλάβει να καλύψει τα έξοδα του τάφου. Η τελευταία του επιθυμία ήταν να ταφεί στον Πειραιά επειδή ήταν Πειραιώτης. Επικοινώνησα με τον δήμαρχο Πειραιά Γ. Μώραλη αλλά εκείνος αντιπρότεινε να ταφεί στο Σχιστό. Όχι ένας Μπάρκουλης στο Σχιστό».

Χθες η κόρη του Βίκυ δήλωσε στην εφημερίδα Freddo:«Είναι ντροπή! Μόνο αυτό έχω να πω. Ψάχναμε να βρούμε τάφο για να τον θάψουμε! Βρήκαμε τελικά στο Νεκροταφείο Μεταμόρφωσης, αλλά και εκεί πλήρωσε η στενή φίλη της Μαρίας και του μπαμπά μου για να γίνει η κηδεία. Μια γωνιά δεν υπήρχε γι’ αυτόν τον άνθρωπο; Κάποιος να νοιαστεί από την πολιτεία; Ντροπή!», 


σχετικα αρθρα