Για όλους και για όλα μίλησε το συγκροτήμα Stereo Soul, που έκανε θραύση στο X Factor και έφτασε ένα βήμα πριν από τη νίκη.

Μιλώντας στο περιοδικό People του Πρώτου Θέματος τα δυο παιδιά του συγκροτήματος αναφέρθηκαν στο περιστατικό με τη Νωαίνα, ενώ αποκάλυψαν ποιον θα ήθελαν να δουν εκείνοι νικητή

Πείτε μας μια backstage ιστορία που δεν είδαμε ποτέ στον αέρα του X-Factor. Υπήρχαν συμμετέχοντες που ήρθαν πολύ κοντά με άλλους;

Παναγιώτης: Εμείς ήμασταν πολύ κοντά με την Τάνια (Μπρεάζου). Την εκτιμούμε πολύ και τη βλέπαμε πολύ προστατευτικά. Αυτό που δεν βγήκε στην τηλεόραση είναι πόσο διασκεδαστικά ήταν στα παρασκήνια με τους στιλίστες και τους ανθρώπους που επιμελούνται το μακιγιάζ και τα μαλλιά των παικτών. Ο Bradley έμαθε και πολλά ελληνικά εκεί. H ενδυματολόγος μας, με την οποία είμαστε πλέον φίλοι, ήταν σαν μητέρα μας. Φρόντιζε από τη δίαιτά μας μέχρι τι φορούσαμε.

Εσείς ποιον θα ψηφίζατε για νικητή αν δεν ήσασταν στο σόου;

Bradley: Ο καθένας ήταν διαφορετικός. Μου αρέσει πολύ η φωνή της Τάνιας και ο Πιλάτος Κουνατίδης ως λαϊκός τραγουδιστής. Μου άρεσε πολύ το στιλ της Νωαίνας και του Ίαν Στρατή. Είναι δύσκολο να διαλέξω έναν, για να είμαι ειλικρινής.

Παναγιώτης: Ή την Τάνια ή τον Ίαν.

Τι συνέβη πραγματικά με αυτό drama με τη Νωαίνα και το παντελόνι;

Παναγιώτης: Μιλούσαμε με την Ευαγγελία Αραβανή και δεν καταλάβαμε τι ακριβώς έγινε, μέχρι που είδαμε τους συνεργάτες του σόου να αντιδρούν σαστισμένοι. Είναι ιδιαίτερος άνθρωπος η Νωαίνα και δεν έχω καταλάβει ακριβώς τα κίνητρά της. Δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε, γιατί είναι σε tour με την Πέγκυ Ζήνα. Θα βρεθούμε το φθινόπωρο ελπίζω. Είναι κρίμα πάντως αν το συμβάν επηρέασε την πορεία της στο σόου.

Bradley: Δεν είμαι σίγουρος αν ήθελε να κάνει κάποια δήλωση για το φεμινισμό, αλλά νομίζω ότι τελικά ήταν αστείο.
TAGS