Εσπευσμένα στην Αθήνα επέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη, αφήνοντας τις διακοπές, και πιάνοντας δουλειά για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ένας από τους λόγους που η παρουσιάστρια γύρισε στην Αθήνα ήταν το γεγονός πως δεν έχουν βρεθεί όλοι οι συντελεστές της εκπομπής, ύστερα από τις αποχωρήσεις της περασμένης σεζόν.

Η Άση Μπήλιου δεν σταμάτησε μόνο από την «Ελένη» αλλά και από τον Alpha, αφού η εκπομπή της Star System δεν θα συνεχιστεί. Ο Βασίλης Καλλίδης δεν θα είναι στην κουζίνα ενώ η Τζωρτζέλα Κόσιαβα δεν θα είναι στο πάνελ. Αποχωρήσεις έγιναν και πίσω από τις κάμερες με πρώτη και καλύτερη την βοηθό αρχισυντάκτριας Βένια Καραγιάννη, η οποία πάει στον ΑΝΤ1 όπως επίσης και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ευαγγελία Αραβανή δεν δέχτηκε την πρόταση να είναι στην εκπομπή, όπως και η Μαντώ Γαστεράτου. Πρόταση έγινε και στην ηθοποιό από τους Συμμαθητές, Κωνσταντίνα Κομματά.

Τις τελευταίες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη είχε συναντήσεις με ανθρώπους του Alpha, προκειμένου να δουν τι θα γίνει με την εκπομπή.

Σύμφωνα με το Λοιπόν, στην κουζίνα θα δούμε τον Γιώργο Τσούλη και στα ζώδια τον Γιώργο Πανόπουλο.