Επιστροφή στα θρανία! Από 9 έως 24 Σεπτεμβρίου η Barbie και τα Hot Wheels σας περιμένουν στο Golden Hall!

Ελάτε για τις σχολικές σας αγορές και ζήστε από κοντά τo Μαγικό Κόσμο της Barbie και την Επική Εμπειρία των Hot Wheels, καθημερινά από τις 17:00 έως τις 20:00 και κάθε Σάββατο 12:00-18:00!

Οι αγαπημένες όλων των κοριτσιών Barbie Dreamtopia και Fashionistas περιμένουν τις μικρές μας φίλες στο ινστιτούτο ομορφιάς για face painting, hair styling, ζωγραφική κι ατέλειωτο παιχνίδι με τις αγαπημένες τους κούκλες, ενώ το Σάββατο 17/09, η Barbie Starlight έρχεται στο Golden Hall και προσκαλεί όλα τα κορίτσια να φωτογραφηθούν μαζί της! #GOLDENHALL_BARBIE #YOUCANBE

Τα αγόρια φέτος κατασκευάζουν τις πιο Επικές Πίστες Hot Wheels με τα Μοναδικά Track Builders, παίζουν με τα αγαπημένα τους αυτοκινητάκια και παίρνουν μέρος σε απίστευτες κόντρες, στην τεράστια πίστα Hot Wheels Race Track.  

Όλοι οι μικροί μας φίλοι θα φύγουν με αναμνηστικά δώρα Barbie ή Ηot Wheels, ενώ 120 τυχεροί θα κερδίσουν κούκλες Barbie και πίστες Hot Wheels, μετά από κλήρωση, μετατρέποντας την επίσκεψή στο Golden Hall σε μια αξέχαστη εμπειρία. 

Και μην ξεχνάτε: το καλλιτεχνικό εργαστήρι και οι συνεργάτες της Κάρμεν Ρουγγέρη συνεχίζουν τα θεατρικά και καλλιτεχνικά παιχνίδια για παιδιά, στον πρώτο όροφο του Εμπορικού μας Κέντρου!