Η Monica Bellucci πόζαρε γυμνή για το γαλλικό περιοδικό Paris Match!

Το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός, στα 51 της είναι πιο λαμπερή από ποτέ!

Η συνέντευξη και η φωτογράφιση έγινε. προκειμένου να προωθήσει τη νέα της ταινία, υπό τις οδηγίες του Εμίρ Κουστουρίτσα (ο οποίος πρωταγωνιστεί επίσης), το «On The Milkey Road», που θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Είναι μια ιστορία αγάπης κατά τη διάρκεια του εμφυλίου της Γιουγκοσλαβίας, την περίοδο 1990-’94. Η Monica υποδύεται τη γυναίκα ενός στρατιώτη, που πεθαίνει λίγο πριν από τον γάμο τους.

Είναι μια όμορφη ιστορία αγάπης με φόντο τον πόλεμο στα Βαλκάνια

λέει η Bellucci, που μιλά για τη σχέση της με το σεξ μετά τα 50.

Για την ηθοποιό, το πάθος δεν έχει ηλικία.

Πάντα λένε ότι ο έρωτας σχετίζεται με τη νιότη, λες και μετά από μια συγκεκριμένη ηλικία δεν υπάρχει. Θα γίνω 52 ετών σύντομα και σας λέω ότι αυτό είναι λάθος. Το πάθος δεν φεύγει όσο μεγαλώνουμε. Όταν είσαι νέος έχει να κάνει με τις ορμόνες και την παρόρμηση. Με τον χρόνο το σεξ γίνεται πιο πνευματικό ίσως, αλλά παραμένει το ίδιο δυνατό. Όταν η σεξουαλικότητα και ο αισθησιασμός συνδυάζονται με την αγάπη, είναι η αποθέωση και είναι υπέροχο. Μου είναι δύσκολο, σήμερα, να με φανταστώ να κάνω έρωτα χωρίς αγάπη.

Εδώ και τρία χρόνια η Monica Bellucci έχει χωρίσει από τον Vincent Cassel. Πρόσφατα, έκανε τον γύρο του κόσμου μια φωτογραφία του πρώην συζύγου του με μια νεαρότερη γυναίκα. Αν και της έχουν χρεώσει πολλές σχέσεις από το διαζύγιο και μετά (η πιο πρόσφατη με τον Εμίρ Κουστουρίτσα), η Monica ξέρει πολύ καλά πώς να διαφυλάσσει την προσωπική της ζωή.

Η "εικόνα" μου έχει τη ζωή της κι εγώ τη δική μου. Σαν ηθοποιός, ένα μια δημόσια εικόνα, σαν γυναίκα, πρέπει να προστατεύσω τον "μυστικό μου κήπο" και να προστατεύσω εμένα και τα παιδιά μου.

Δείτε απόσπασμα από τη νέα ταινία, όπου πρωταγωνιστεί...