current views are: 11

9 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση08:00

Πηλαδάκης – Παπαδοπούλου: Σύντομα… κουφέτα;

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης είναι μαζί πάνω από τέσσερα χρόνια και ο δεσμός τους έχει περάσει από κάποια σκαμπανεβάσματα

Δημοσίευση 08:00’

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης είναι μαζί πάνω από τέσσερα χρόνια και ο δεσμός τους έχει περάσει από κάποια σκαμπανεβάσματα

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης είναι μαζί πάνω από τέσσερα χρόνια και ο δεσμός τους έχει περάσει από κάποια σκαμπανεβάσματα, ιδιαίτερα στην αρχή, όταν η τραγουδίστρια  είχε δυσανασχετήσει με την πολύ στενή σχέση που διατηρούσε ο Πηλαδάκης με την πρώην σύζυγο του, Ντορέττα Παπαδημητρίου, με την οποία έχουν κάνει δυο παιδιά.

Παρόλα αυτά, τα προβλήματα ξεπεράστηκαν. Μια ερώτηση με την όποια έρχεται συχνά αντιμέτωπη η Ειρήνη Παπαδοπούλου, είναι το πότε οι δυο τους θα κάνουν τη δική τους οικογένεια, ερώτηση στην οποία πάντα απέφευγε να απαντήσει, μέχρι που πρόσφατα έκανε την έκπληξη και δήλωσε:

Τώρα τελευταία μου περνά από το μυαλό η δημιουργία οικογένειας. Όσον αφορά στο θέμα του γάμου, μου έκανε και εμένα εντύπωση που μικρότερη δεν το σκεφτόμουν καθόλου και συνεχίζω ακόμα και τώρα. Για παράδειγμα, θυμάμαι στο σχολείο ότι υπήρχαν συμμαθήτριες μου που από τα 16 τους χρόνια είχαν ήδη ονειρευτεί το νυφικό τους, ήξεραν ακριβώς πώς ήθελαν να γίνει ο γάμος τους. Εγώ δεν έχω σταματήσει ποτέ έξω από βιτρίνα με νυφικά. Κάποια στιγμή από τον Ιανουάριο, όταν ξεκίνησα ψυχοθεραπεία, ο γιατρός μου επιβεβαίωσε ότι έχω φοβία με τον γάμο, μάλλον επειδή υποστηρίζω πάντα τις επιλογές μου, ακόμα και τις λανθασμένες. Αυτή είναι μία επιλογή που τη ζυγίζω περισσότερο, γιατί θα ήθελα να κρατήσει για πάρα πολύ, αν όχι για πάντα. Δεν είπα κατευθείαν το «για πάντα», γιατί τα τελευταία χρόνια αποφεύγω να λέω αυτή τη φράση, όπως και τη λέξη «ποτέ».

Και πίσω , από αυτά της τα λόγια φαίνεται ότι κρύβεται όλο το παρασκήνιο των αποφάσεων του ζευγαριού. Τόσο η Ειρήνη Παπαδοπούλου όσο και ο Κώστας Πηλαδάκης πλέον σκέφτονται τον γάμο και αυτός μάλλον δεν θα αργήσει να γίνει. Φαίνεται σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ciao πως και οι όποιες αντιρρήσεις είχε για αυτή την σχέση η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχουν ξεπεραστεί και μάλιστα φέρεται να είναι σύμφωνη με το ενδεχόμενο του γάμου αυτού.

Για την Ειρήνη Παπαδοπούλου αυτό που προέχει είναι η δημιουργία οικογένειας, δηλαδή ένα παιδί, ωστόσο το ενδεχόμενο του παιδιού εκτός γάμου δεν το σκέφτεται καν ο επιχειρηματίας.