current views are: 19

10 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση12:00

Αννίτα Πάνια – Νίκος Καρβέλας: Οι λόγοι που καθυστερούν το διαζύγιο

Η απόφαση της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα να πάρουν διαζύγιο, δεν αλλάζει. 

Δημοσίευση 12:00’

Η απόφαση της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα να πάρουν διαζύγιο, δεν αλλάζει. 

Η απόφαση της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα να πάρουν διαζύγιο, δεν αλλάζει. Σε όλα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, στις σχέσεις που διατηρούν, αλλά και στις διαπραγματεύσεις τους για το διαζύγιο, η Άννα Βίσση είναι στην… μέση.

Όχι απλώς μένει στο ίδιο σπίτι με τον Νίκο Καρβέλα, αλλά ταυτόχρονα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την Αννίτα Πάνια και κάνει πολλή παρέα μαζί της.

Η θέση της είναι ιδιαίτερα λεπτή και ακούει καθημερινά και τις δυο πλευρές, αποφεύγοντας όμως σύμφωνα με το Ciao να πάρει η ίδια κάποια θέση υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς.

Προσπαθεί να τους φέρει πιο κοντά στην επίτευξη κάποιας συμφωνίας προσπαθώντας να πείσει την Αννίτα να υποχωρήσει κάπως στις οικονομικές απαιτήσεις της, κάτι που θα καταστήσει εφικτή την έκδοση του διαζυγίου χωρίς “να χυθεί αίμα” στις δικαστικές αίθουσες.

Η τραγουδίστρια περνάει, πολλές ώρες και με τους δύο, κουβεντιάζοντας ατελείωτα τόσο με το Νίκο Καρβέλα όσο και με την Αννίτα Πανιά και προσπαθώντας να παίξει ουσιαστικά το ρόλο του άτυπου διαμεσολαβητή στη διαμάχη και τις διαφορές τους.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει βρεθεί ακόμα κάποια χρυσή τομή στις διαφορές των δύο εν διαστάσει συζύγων, καθώς η Αννίτα Πανιά εμμένει στις απαιτήσεις της και ο Νίκος Καρβέλας αρνείται ακόμα και να συζήτησες κάποιες από αυτές.

Βασικό κοινό τους σημείο από την άλλη, είναι ο γιος τους, Ανδρέας, που και οι δύο λατρεύουν και θέλουν μόνο το καλό του.

Αυτός είναι και ένας λόγος, που δεν προχωρούν σε δικαστική αντιπαράθεση, όπως λένε οι κοντινοί τους άνθρωποι, καθώς ξέρουν ότι κάτι τέτοιο θα ήταν ιδιαίτερα ψυχοφθόρο για το παιδί. Καθυστερούν, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να βρουν μια συμβιβαστική λύση πριν τα πράγματα φτάσουν στα δικαστήρια, έτσι ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα και μάλιστα σε μια διαμάχη που αναπόφευκτα θα πάρει διαστάσεις και στον Τύπο.


σχετικα αρθρα