Καλεσμένη των Σπύρου Χαριτάτου και Γιώργου Καραμέρου στο «10 με 1 Μαζί» ήταν η Κατερίνα Καινούργιου η οποία και μπήκε στο «στόχαστρο» των παρουσιαστών για τις αυστηρή κριτική μόδας  της ομάδας του «Δέστε τους», αλλά και για τη θέση που έχει ο έρωτας στη ζωή της αυτή την περίοδο. Η 25χρονη παρουσιάστρια εξήγησε πως ο σχολιασμός των ενδυματολογικών επιλογών των παρουσιαστών της ελληνικής τηλεόρασης «ξεκίνησε απλά», ενώ στο σχόλιο του Σπύρου Χαριτάτου για τη λάμψη που εκπέμπουν τα μάτια της διευκρίνισε πως δεν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο.

Μάλιστα, τόνισε: «Μπορώ να σου πω ότι είμαι και στα χειρότερά μου. […] Βγήκα από μία μεγάλη σχέση», ενώ για το τι πρέπει να διαθέτει ο άντρας που θα της κερδίσει την καρδιά, η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε: «Δεν έχει σχέση η ηλικία, είναι πώς θα σου κάτσει ο άλλος».

Τέλος, παραδέχτηκε πως μπορεί άνετα να διεκδικήσει τον άντρα που την ενδιαφέρει, χωρίς απαραίτητα να περιμένει να κάνει αυτός το πρώτο βήμα: «Έχω φλερτάρει άντρα από μόνη μου κι έχω κάνει και την πρώτη κίνηση κι έχω κυνηγήσει και άντρα».Πηγή: yupi.gr