current views are: 10

15 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση12:45

Μοναδική αισθητική και περιποίηση

Ο Ηλίας Αντωνίου ξεκινά τη δεκαετία του 90’ μία μαγική καριέρα στην Ελλάδα καθώς και στην ακαδημία Toni n’ Guy στο Λονδίνο.

Δημοσίευση 12:45’

Ο Ηλίας Αντωνίου ξεκινά τη δεκαετία του 90’ μία μαγική καριέρα στην Ελλάδα καθώς και στην ακαδημία Toni n’ Guy στο Λονδίνο.

Με εφόδια το όραμά του για ανάπτυξη, τη δυναμική του προσωπικότητα, το ταλέντο αλλά και το δημιουργικό του πνεύμα ο Ηλίας Αντωνίου ξεκινά τη δεκαετία του 90’ μία μαγική καριέρα συνοδευόμενη από σπουδές κομμωτικής στην Ελλάδα καθώς και στην ακαδημία Toni n’ Guy στο Λονδίνο. Έχει στο ενεργητικό του εκατοντάδες συμμετοχές σε τεχνικά και καλλιτεχνικά σεμινάρια καθώς και σεμινάρια διοίκησης και επιχειρηματικής ανάπτυξης τα οποία τον έχουν φέρει σήμερα στην κορυφή.

Με την ίδρυση του πρώτου κομμωτηρίου από τον ίδιο στην περιοχή των Αμπελοκήπων το 2004 και τη μετέπειτα συνεργασία του με τον επιχειρηματία Χρήστο Πασσιά στην ίδρυση του δεύτερου κομμωτηρίου «Ηλίας Αντωνίου» στο Μαρούσι, τα κομμωτήρια «ilias antoniou» εκτόξευσαν την πορεία ανάπτυξής τους και έγιναν με το πέρασμα των χρόνων αλυσίδα μετρώντας μέχρι σήμερα 4 καταστήματα στην περιοχή της Αττικής (ένα ακόμα στην περιοχή του Αμαρουσίου και ένα στη Νέα Φιλοθέη).

Τα κομμωτήρια «ilias antoniou» είναι η μοναδική αλυσίδα κομμωτηρίων που καλύπτει ανάγκες business πελατολογίου από την Ελλάδα και το εξωτερικό για πάνω από μια δεκαετία καθώς με τα δυο ανακαινισμένα ,υπερσύγχρονα σαλόνια ομορφιάς που βρίσκονται ακριβώς πάνω στον κόμβο τη Λεωφόρου Κηφισίας συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες εγχώριες καθώς και πολυεθνικές εταιρίες .

Ταυτόχρονα όλοι οι χώροι των κομμωτηρίων «ilias antoniou» διαθέτουν ξεχωριστά τμήματα Μανικιούρ-πεντικιούρ – ονυχοπλαστικής και αισθητικής, ενώ αυτή την περίοδο κατασκευάζονται δυο ακόμα ξεχωριστοί χώροι barber shop αποκλειστικά για τον άντρα.

Το επιχειρηματικό ένστικτο, η διορατικότητα και ο προσανατολισμός στην επίτευξη στόχων, οδηγούν τον Ηλία Αντωνίου στην διαμόρφωση σχεδίων για τα επόμενα βήματα ανάπτυξης και νέων συνεργασιών.


σχετικα αρθρα