current views are: 18

18 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση18:00

Μαρία Ηλιάκη: «Πέρασα πολύ δύσκολα»

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψαν στον Alpha και ετοιμάζουν κάτι… νέο αλλά και παλιό μαζί.

Δημοσίευση 18:00’

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψαν στον Alpha και ετοιμάζουν κάτι… νέο αλλά και παλιό μαζί.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψαν στον Alpha και ετοιμάζουν κάτι… νέο αλλά και παλιό μαζί. Το «Ξαναδέστε τους» είναι μια βελτιωμένη βερσιόν αυτού που ξέραμε;

«Σίγουρα, θα δούμε πράγματα από το παλιό «Δέστε τους», αλλά θέλουμε να είναι κι ένα βήμα παραπάνω. Έχουν περάσει δύο χρόνια, έχουμε μεγαλώσει και ωριμάσει, οπότε θέλουμε όλο αυτό το πράγμα να είναι ένα βήμα πιο μπροστά. Αυτός είναι ο στόχος μας» τόνισε η Μαρία Ηλιάκη στο 7 Μέρες TV.

 Είστε από τα πρόσωπα που συμφώνησαν με τον Αlpha. Με όλα αυτά που έγιναν με τις τηλεοπτικές άδειες ένιωσες ένα ταρακούνημα;

Η αλήθεια είναι ότι τις μέρες εκείνες δεν θα σου πω ότι πέρασα εύκολα. Πέρασα πολύ δύσκολα. Μια γαστρίτιδα που με ταλαιπωρούσε μικρή, με θυμήθηκε! Από την άλλη, σκέφτομαι πώς είναι δυνατόν το μεγαλύτερο κανάλι της χώρας να μείνει κλειστό; Αυτό θα είναι ήττα και για τους τηλεθεατές οι οποίοι το επιλέγουν τόσα χρόνια και το εμπιστεύονται. Οπότε, φαντάζομαι ότι μέσα στο πλαίσιο της νομιμότητας θα βρεθεί μια λύση και όλα θα πάνε καλά.

Η απογευματινή ζώνη 4 με 6 έχει αποκτήσει τηλεοπτικό ενδιαφέρον και τα κανάλια δοκιμάζουν εκπομπές με διαφορετικό περιεχόμενο.

«Χωρίς να θέλουμε να το παινευτούμε, νομίζω ότι η αυτή η ζώνη απέκτησε ενδιαφέρον πριν από έξι χρόνια, γιατί μέχρι τότε ήταν νεκρή ουσιαστικά, με τα κανάλια να βάζουν όλο επαναλήψεις. Το λέω και πάλι χωρίς ίχνος εγωισμού, αλλά είναι μια πραγματικότητα, ότι με το «Δέστε τους» απέκτησε ζωή και ενδιαφέρον η ζώνη αυτή και μπήκαν κι άλλα προγράμματα. Κι αυτό είναι καλό και από άποψη ανταγωνισμού και από άποψη ότι θέλεις να γίνεις καλύτερος και από άποψη δουλειάς».