current views are: 10

19 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση06:00

Σάκης Ρουβάς: «Το «X-Factor» ήταν και είναι μέσα στην καρδιά μου»

O Σάκης Ρουβάς μιλά για την πορεία του στο τραγούδι και το X-Factor

Δημοσίευση 06:00’

O Σάκης Ρουβάς μιλά για την πορεία του στο τραγούδι και το X-Factor

O Σάκης Ρουβάς μιλά για την πορεία του στο τραγούδι και το X-Factor

Έχεις βάλει ένα χρονοδιάγραμμα μέχρι πότε θα ήθελες να συνεχίσεις την τραγουδιστική σου καριέρα;

Δεν βάζω τέτοιου είδους χρονοδιαγράμματα. Αγαπώ τη μουσική 25 χρόνια πάνω απ’ όλα έχω τη σπάνια χαρά να τη μοιράζομαι με όλο τον κόσμο. Για ποιο λόγο να βάλω όρια; Όσο θα δημιουργώ!

Έχεις κάνει σχεδόν τα πάντα στο τραγούδι. Παρόλα αυτά, έχεις απωθημένα;

Απωθημένα δεν είχα ποτέ. Μόνο όνειρα. Και είμαι ευγνώμων γιατί έχω πραγματοποιήσει πάρα πολλά. Εύχομαι να είμαι καλά και να έχω τη δύναμη και την ευτυχία όσο ζω να ζω και τα όνειρα μου.

Ως παρουσιαστής του «X-Factor» πώς είδες φέτος το show; Πιστεύεις πως θα κάνει κάποιο από τα παιδιά καριέρα στο τραγούδι ή θα ξεχαστούν μέχρι τον επόμενο κύκλο του «X-Factor»;

Το «X-Factor» ήταν και είναι μέσα στην καρδιά μου. Θεωρώ ότι η φετινή χρονιά ήταν η καλύτερη που έχει παρουσιαστεί ποτέ σε Κύπρο και Ελλάδα! Τα παιδιά είναι ήδη κερδισμένα και από τη συμμετοχή τους και από τη δυνατότητα που τους δόθηκε να επικοινωνήσουν την προσωπικότητα και το ταλέντο τους σε τόσο πολύ κόσμο. Ήδη πολλά από τα παιδιά κυκλοφορούν τραγούδια, εμφανίζονται σε live και έκαναν ένα όνειρό τους πραγματικότητα. Η συνέχεια της πορείας τους είναι πια στα δικά τους χέρια και στο πώς οι ίδιοι θα προσεγγίσουν τις δυνατότητές τους.

Για το τέλος, αν θα απομόνωνες μόνο μία εικόνα από αυτά τα 25 χρόνια που προηγήθηκαν ποια θα ήταν;

Πολλές οι εικόνες, πολλά τα συναισθήματα, πολλές οι εμπειρίες. Μια στιγμή πάντως κομβική είναι σίγουρα η εμφάνισή μου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, το 1992, που τραγούδησα σε τόσο κόσμο και ένιωσα για πρώτη φορά τη δύναμη της αγάπης του κόσμου. Μια αίσθηση σπάνια, μοναδική, συγκλονιστική για την οποία είμαι και θα είμαι για πάντα ευγνώμων, που τη βιώνω με τόση ένταση, αδιάκοπα, από τότε μέχρι και σήμερα!


σχετικα αρθρα