current views are: 13

20 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση10:00

Πρώτη φορά – Μας συστήνει την αδελφή της και είναι ολόιδιες!

Τελικά αυτή η οικογένεια είναι πολύ καλλιτεχνική!

Δημοσίευση 10:00’

Τελικά αυτή η οικογένεια είναι πολύ καλλιτεχνική!

Τελικά αυτή η οικογένεια είναι πολύ καλλιτεχνική!

Η Τζένη Θεωνά μας συστήνει την αδελφή της, Ιουλιανή, η οποία επίσης είναι καλλιτέχνης και συμμετέχει σε έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη.

Η Ιουλιανή Θεωνά είναι επίσης πανέμορφη και μοιάζει πάρα πολύ στην ηθοποιό αδελφή της!

Όπως μας ενημερώνει και η ίδια η Τζένη στη λεζάντα της φωτογραφίας, που πόσταρε στα social media, προφανώς έπεισε την Ιουλιανή να ποζάρει με τα χίλια ζόρια:

Με χίλια ζόρια. Επίσημη πρώτη και τελευταία, φοβάμαι! Το χαμόγελο πάγωσε στα χείλη, αλλά την τσάκωσα. Αδέρφι. Γονίδιο εκθέτει στο #Benaki. Ψιλοπερήφανη.

Όπως θα δείτε και στα σχόλια, οι ακόλουθοι της Τζένης εκφράζουν τον θαυμασμό και την έκπληξή τους, καθώς σχολιάζουν πόσο πολύ μοιάζουν οι δυο αδελφές!

Λίγα λόγια για την έκθεση, που συμμετέχει η Ιουλιανή στο Μουσείο Μπενάκη 

HASHTAG ΕΚΘΕΣΗΣ: #OutTopiasBM

Ο πυρήνας της έκθεσης αποτελείται από βίντεο τα οποία έχουν υλοποιηθεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και επιχειρούν μια παραστασιακή προσέγγιση του υπαίθριου, δημόσιου χώρου. Η έξοδος στον υπαίθριο χώρο σχετίζεται με την επαναδιαπράγματευση του δημόσιου χώρου ως του κατ’ εξοχήν συλλογικού χώρου και συνοδεύεται από αυξημένο ενδιαφέρον για τα ιδιαίτερα φυσικά χαρακτηριστικά του περιβάλλοντος, καθώς αυτά συμβάλλουν οργανικά στη διαμόρφωση του παραστασιακού γεγονότος.


 


σχετικα αρθρα