Συνεχίζοντας το έργο των γονιών του, οι οποίοι ίδρυσαν τη Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος το 1992, ο Βασίλης Διαμαντόπουλος φροντίζει έτσι ώστε έως σήμερα η σχολή να εξελίσσεται διαρκώς έχοντας ως κεντρικό γνώμονα τον σπουδαστή. Καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του, μελετώντας πάντα τις τάσεις των νέων πρακτικών και φροντίζοντας το ίδιο το γνωστικό αντικείμενο να μη μένει ποτέ στάσιμο, ανέπτυξε καινοτόμες τεχνικές και πρωτοπόρες μεθόδους διδασκαλίας.

Ως ηγέτης στο χώρο της, η Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος  δεν επικεντρώνεται μόνο στο τεχνικό κομμάτι της εκπαίδευσης αλλά προχωράει ακόμη πιο πέρα και προσφέρει στους σπουδαστές της όλα τα εφόδια που χρειάζονται προκειμένου να κερδίσουν μια καριέρα στο χώρο της κομμωτικής.

Υπό την καθοδήγηση των πιο έμπειρων καθηγητών και φυσικά του Βασίλη Διαμαντόπουλου, οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα κομμωτικής τέχνης υψηλής τεχνογνωσίας και ταυτόχρονης θεωρητικής κατάρτισης, όπου όλα τα μυστικά των χρωμάτων, των μορφών και των σχημάτων εντάσσονται δημιουργικά μέσα σε αυτό.

Σεμινάρια με εκπαιδευτικά βίντεο, μελέτη των τάσεων, διαλέξεις από καταξιωμένες προσωπικότητες των χώρων beauty και fashion, σε συνδυασμό με φροντιστήρια πρακτικής εξάσκησης, συνιστούν όλα τα απαραίτητα εφόδια που καταρτίζουν το σπουδαστή με γνώμονα την αισθητική, την έμπνευση και την εξατομικευμένη ματιά που απαιτεί το επάγγελμα.

Η Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος προκειμένου να δώσει στους σπουδαστές της και μελλοντικούς επαγγελματίες τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια πιο ολιστική προσέγγιση στο Beauty Industry και ταυτόχρονα να εμπλουτίσουν τις δεξιότητές τους, έχει συμπεριλάβει στο εκπαιδευτικό της πρόγραμμα τα εξής δύο εργαστήρια ελευθέρων σπουδών:

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ – ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

Στο εργαστήριο ελευθέρων σπουδών το μανικιούρ, το πεντικιούρ και η ονυχοπλαστική διδάσκονται με προηγμένες επιστημονικές μεθόδους, η πρακτική εξάσκηση βελτιώνει τις ατομικές τεχνικές, συνιστώντας ουσιαστική προπαιδεία στη δημιουργία σχέσεων ικανοποίησης και εμπιστοσύνης με τους μελλοντικούς πελάτες των αποφοίτων επαγγελματιών.

  • 2,5 μήνες μανικιούρ, πεντικιούρ ονυχοπλαστική, design στα νύχια, αποτρίχωση
  • 2 έτη προϋπηρεσίας για άδεια ασκήσεως επαγγέλματος

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται εντός τετράμηνης φοίτησης στον τομέα του αισθητικού μακιγιάζ ενώ για το επαγγελματικό μακιγιάζ όπου ο σπουδαστής αποκτά τεχνική εξειδίκευση, απαιτείται φοίτηση ενός έτους.