current views are: 19

21 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση11:42

Jolie – Pitt: Οι κατηγορίες, οι πόρνες, η μαριχουάνα, ο Clooney και η Adele (βίντεο)

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Angelina Jolie «πλήρωσε» με το ίδιο νόμισμα…

Δημοσίευση 11:42’

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Angelina Jolie «πλήρωσε» με το ίδιο νόμισμα…

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Angelina Jolie «πλήρωσε» με το ίδιο νόμισμα…

Με τον ίδιο τρόπο που ο Brad Pitt την ερωτεύτηκε και χάλασε τον γάμο του με την Jennifer Aniston, ερωτεύτηκε και τη Γαλλίδα ηθοποιό, Marion Cotillard.

Δώδεκα χρόνια από τα γυρίσματα της ταινίας, “Mr. & Mrs. Smith”, ο ηθοποιός ένιωσε ξανά την καρδιά του να χτυπά σαν τρελή. Ήταν η στιγμή που συναντήθηκε με τη 40χρονη συμπρωταγωνίστριά του, στο “Allied”, το οποίο θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 23 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το τρέιλερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Angelina είχε τότε θορυβηθεί και είχε προσλάβει ντετέκτιβ για να παρακολουθεί τις κινήσεις του πρώην, πια, συζύγου της. Ο ντετέκτιβ, αποκάλυψε στην Jolie, πως ο Pitt τα τελευταία δύο χρόνια την απατούσε με την ηθοποιό, αλλά και με πόρνες και πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Λονδίνο, γλεντούσε κάθε βράδυ, έπαιρνε ναρκωτικά και συμπεριφερόταν σαν να είναι έφηβος.

Μόνο που δυστυχώς, η σικάτη Γαλλίδα, Marion, είναι παντρεμένη επίσης με τον 43χρονο Γάλλο ηθοποιό και σκηνοθέτη, Guillaume Canet, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Marcel, πέντε ετών σήμερα. Η όμορφη πρωταγωνίστρια, τώρα, νιώθει «Συντετριμμένη από τις φήμες» που τη θέλουν να είναι το μοιραίο πρόσωπο στον γάμο των Brangelina.

Αν και όπως γράφει το Us Weekly, «η Angie λέει ακόμα ότι ο Brad είναι η αγάπη της ζωής της και ότι η απόφαση για διαζύγιο είναι πολύ βαριά για την καρδιά της, αλλά η προτεραιότητα τώρα είναι τα παιδιά», σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας TMZ ο ηθοποιός είναι θυμωμένος κυρίως με τις ιστορίες που εξαπολύει η σύζυγός του και αναφέρουν ότι συχνά είχε εκρήξεις οργής και έκανε χρήση αλκοόλ και ουσιών. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Pitt έλεγε πως η ζωή του με την Jolie ήταν μια «κόλαση» και ότι η οικογένειά του είναι στόχος των παπαράτσι.

Τον Νοέμβριο του 2014, στη δημοσιότητα είχαν βγει φωτογραφίες από στιγμές απόγνωσης και μεγάλης έντασης ανάμεσα στο ζευγάρι. Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον ότι τις τελευταίες ημέρες, ο Pitt είχε συζητήσεις με την Jolie για το πώς θα χειριστούν το διαζύγιό τους σαν ενήλικες και πώς θα προστατέψουν τα έξι τους παιδιά. Αντιθέτως, η Jolie στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε, ισχυρίζεται ότι ο Pitt πολλές φορές είναι ακατάλληλος πατέρας, γιατί πίνει και κάνει χρήση ουσιών.

Δείτε μια κοινή συνέντευξή τους, όπου η Angelina ξεσπά σε κλάματα

Τώρα η υπερπολυτελής βίλα τους πολλών στρεμμάτων στο Hollywood είναι περιτριγυρισμένη από παπαράτσι, προκειμένου να απαθανατίσουν τη στιγμή, που, μάλλον, ο Brad θα την εγκαταλείψει.

Σοκαρισμένοι οι Clooney – Adele

Ο κολλητός φίλος του Brad Pitt, George Clooney, έπαθε σοκ, όταν δημοσιογράφος του CNN ανακοίνωσε τα νέα και του ζήτησε δήλωση. «Τι συνέβη;», ρώτησε σαστισμένος ο George Clooney και συμπλήρωσε:

Δεν το ήξερα! Λυπάμαι πολύ! Αυτή είναι μια πολύ θλιβερή και άτυχη στιγμή για μία οικογένεια… Τώρα το μαθαίνω, πρώτη φορά το ακούω… Ουάου.

Στο μεταξύ, η Adele αναφέρθηκε σε συναυλία της στη Νέα Υόρκη, στον χωρισμό – βόμβα, χαρακτηρίζοντάς τον ως «τέλος εποχής»!

Ακούσατε για την Angelina και τον Brad; Τους αφιερώνω αυτό το σόου. Δεν μου αρέσουν τα gossip και η προσωπική ζωή του καθενός είναι ιδιωτική, αλλά σοκαρίστηκα μόλις το έμαθα.

Η αίτηση διαζυγίου κατατέθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου και σίγουρα, έχει γίνει πρώτη είδηση σε όλο τον κόσμο…

Δείτε μερικές φωτογραφίες από το ζευγάρι, αλλά και από την… πέτρα του σκανδάλου…


σχετικα αρθρα