Ο «ασκός του Αιόλου» φαίνεται πως άνοιξε μεταξύ του κάποτε ερωτευμένου ζεύγους «Μπραντζελίνα», ενώ αναμένεται να δώσουν σκληρή μάχη στις δικαστικές αίθουσες.

Παρότι η παραφιλολογία αναφορικά με τα αίτια που οδήγησαν στη λήξη του γάμου των δυο ηθοποιών έχει διχάσει τα διεθνή ΜΜΕ, μολονότι κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα όσα ακούγονται, φαίνεται πως το μόνο που τους απασχολεί μέχρι στιγμής είναι η επιμέλεια των έξι παιδιών τους που σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να προκαλέσει μεταξύ τους σφοδρή αντιπαράθεση.

Παρότι η γνωστή ηθοποιός δεν σκοπεύει να ζητήσει διατροφή από το πρώην σύζυγό της, φαίνεται να μην διαπραγματεύεται το θέμα της επιμέλειας των παιδιών της, εξαπολύοντας επίθεση στον Μπράντ Πιτ, παρουσιάζοντας τον κακό πατέρα την στιγμή που ο ίδιος υποστηρίζει πως η Αντζελίνα είναι «σπουδαία μητέρα» και πώς σε καμία περίπτωση δεν θέλει να την «βλάψει».

Ταυτόχρονα, ο Πιτ παρουσιάζεται εξαγριωμένος με την πρώην σύζυγό του αφού η απόφαση της να χωρίσουν του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο κεφάλι και μάλιστα αναφέρει ότι ενημερώθηκε μια μέρα για αυτή την απόφαση της.

Σύμφωνα με το TMZ, που μίλησε με το περιβάλλον του Πιτ, «η Αντζελίνα θα τα βρει πολύ δύσκολα καθώς ο Μπραντ θα αγωνιστεί με κάθε δικαστικό μέσο για τα έξι τους παιδιά».

«Αν η Αντζελίνα νομίζει ότι τα πράγματα με την επιμέλεια των παιδιών θα είναι απλά, τότε ονειρεύεται. Ο Μπραντ θα δώσει σκληρή μάχη για κοινή φυσική επιμέλεια και των έξι τους παιδιών. Αν επίσης νομίζει ότι θα του τα στερήσει, κάνει μεγάλο λάθος. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί να τα βλέπει μόνο με δικαστική απόφαση. Θέλει και θα επιδιώξει κοινή επιμέλεια».

Την ίδια ώρα, ανοιχτό ζήτημα αποτελεί η κοινή περιουσία των δυο σταρ η οποία ανέρχεται στα 500 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror. Ειδικότερα, η Αντζελίνα - η οποία μόλις πέρυσι έβγαλε 15 εκατ. δολάρια - διαθέτει περιουσία ύψους 150 εκατομμυρίων, ενώ ο σύζυγός της την ξεπερνά, με 240 εκατομμύρια δολάρια συνολικά.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό δικηγόρο Donald David, ο οποίος εξειδικεύεται στα διαζύγια των πλουσίων, εκτιμά ότι η περιουσία του Μπραντ Πιτ ανέρχεται στα 350 εκατ. δολάρια, ενώ η Αντζελίνα Τζολί διαθέτει περιουσία 275 εκατ. δολαρίων.

Μάλιστα ο Donald David υποστηρίζει τα έξοδα των δικηγόρων μπορεί να ανέλθουν στο 1 εκατ. δολάρια για τον καθένα από τους δύο.