Με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο απαντά η φημολογούμενη ως «πέτρα» του σκανδάλου στο διαζύγιο Τζολί - Πιτ, Μαριόν Κοτιγιάρ, στις φήμες ότι το παιδί που κυοφορεί είναι του αμερικανού ηθοποιού.

Ναι είμαι έγκυος αλλά το παιδί είναι του Γκιγιόμ Κανέ, απάντησε η Κοτιγιάρ σε μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram.

Η γαλλίδα ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά:

Αυτή θα είναι η πρώτη και τελευταία αντίδραση στα νέα που κυκλοφόρησαν πριν από 24 ώρες. Δεν συνηθίζω να σχολιάζω πράγματα όπως αυτά ή να τα παίρνω στα σοβαρά αλλά καθώς η κατάσταση ξεφεύγει και επηρεάζει ανθρώπους που αγαπώ, πρέπει να τοποθετηθώ δημόσια.

Καταρχήν πριν από πολλά χρόνια συνάντησα τον άνδρα της ζωής μου, τον πατέρα του γιου μας και του παιδιού που περιμένουμε. Δεύτερον σε όσους λένε ότι είμαι συγκλονισμένη, είμαι πολύ καλά ευχαριστώ. Αυτή η κατασκευασμένη συζήτηση δεν μου προκαλεί άγχος. Και σε όλα τα ΜΜΕ και τους κακεντρεχεις που βγάζουν γρήγορα συμπεράσματα, ειλικρινά σας εύχομαι ταχεία ανάρρωση

«Τέλος εύχομαι η Αντζελίνα και ο Μπράντ, τους οποίους σέβομαι βαθύτατα, να βρουν ειρήνη σε αυτή την ταραγμένη στιγμή που βιώνουν», καταλήγει η Κοτιγιάρ.

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram: