current views are: 8

22 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση08:27

Νέο ξέσπασμα Πιτ για Τζολί: «Είναι τρελή, αλλά την αγαπώ ακόμη»

Σε σύμβουλο γάμου προσφέρεται να πάει για ακόμη μια φορά ο Μπραντ Πιτ

Δημοσίευση 08:27’

Σε σύμβουλο γάμου προσφέρεται να πάει για ακόμη μια φορά ο Μπραντ Πιτ

Σε σύμβουλο γάμου προσφέρεται να πάει για ακόμη μια φορά ο Μπραντ Πιτ, προκειμένου να σώσει τον γάμο του. Σύμφωνα με την εφημερίδα “The Sun”, ο ηθοποιός ξεσπά λέγοντας σε φίλους του:

Είναι τρελή, αλλά την αγαπώ ακόμη.

Ο 52χρονος Μπραντ παραδέχθηκε ότι πήρε ναρκωτικά, μεθοκοπούσε και ούρλιαζε κατά τη διάρκεια τσακωμών με τη 41χρονη σύζυγό του.

 

«Ο Μπραντ είναι κακός πατέρας»

Ο Μπραντ Πιτ έχει προσλάβει κορυφαία ομάδα δικηγόρων προκειμένου να «πολεμήσει» τη μομφή του «κακού πατέρα», που η Τζολί του προσάπτει.

Ο παγκόσμιος σταρ του Χόλιγουντ δείχνει να καταρρέει στο άκουσμα ότι η Αντζελίνα έχει μαζέψει την καλύτερη ομάδα συνηγόρων, προκειμένου ντε και καλά να τον χαρακτηρίσει ως επικίνδυνο πατέρα.

Η Τζολί έχει προσλάβει ξανά τον πρώην σύμβουλό της, κ. Κοσίνσκι, για να «τον παγιδεύσει με μια… εκστρατεία λασπολογίας και να τον δυσφημεί συνεχώς».

Ο Μπραντ στρατολογεί κορυφαίους δικηγόρους για να την αντιμετωπίσει στο δικαστήριο και εάν χρειαστεί να πολεμήσει για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους.

Η Αντζελίνα αυτή την εβδομάδα βάζει μπροστά το διαζύγιο, μετά από δύο χρόνια γάμου, αναφέροντας τις αγεφύρωτες διαφορές.

Η νονά της σταρ του Χόλιγουντ, Τζέιντ Ντίξον, φέρεται να συμβούλευσε την ηθοποιό να χωρίσει από τον Μπραντ, για χάρη της ασφάλειας των παιδιών τους.

Από την άλλη, το νέο που προέκυψε αργότερα για τη διάθεση του Πιτ να προσπαθήσει να σώσει τον γάμο του έκανε τους πάντες να εκπλαγούν.

Βέβαια, ακούγεται ότι ο Μπραντ είχε γίνει έξαλλος, μετά την επιθετική στάση της Αντζελίνα απέναντι στη Γαλλίδα ηθοποιό, Μαριόν Κοτιγιάρ, επειδή πίστευε λανθασμένα ότι κοιμόταν με τον σύζυγό της.


σχετικα αρθρα