Εξομολογητική ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People. Μίλησε για τον έρωτα, τις σχέσεις, τη δημοσιότητα.
Η Κατερίνα Παπουτσάκη άνοιξε την καρδιά της και εξομολογήθηκε ότι καμία σχέση της δεν ήταν πάνω από τρία χρόνια: «Εγώ δεν έχω εμπειρία σχέσεων που να κρατάνε περισσότερο από τρία χρόνια, σε μια περίοδο δηλαδή που οι σχέσεις δοκιμάζονται περισσότερο. Εξαρτάται πώς διαχειρίζεσαι, όμως, την καθημερινότητά σου και τους χρόνους σου».

Η δημοφιλής ηθοποιός για μία ακόμα φορά είπε ότι δεν είναι υπέρ του γάμου.

«Εμένα με ενδιαφέρει η συντροφικότητα στην ουσία και όχι στους τύπους», ενώ στην ερώτηση αν... ονειρεύτηκε ποτέ τον εαυτό της με νυφικό η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν κάθετη: «Όχι! Άλλωστε, έχω φορέσει τόσα πολλά νυφικά για ρόλους και φωτογραφήσεις. Ούτε, όμως, ως μικρό κοριτσάκι δεν είχα το όνειρο του να φορέσω το δικό μου νυφικό και να πάω στην εκκλησία για να παντρευτώ», είπε ενώ μίλησε και για τη σχέση της με τον Ορέστη Τζιόβα: «Δεν έχω να κρύψω κάτι, αλλά ούτε θέλω και να μιλάω δημόσια γι' αυτό που ζω. Τα θέματα της προσωπικής μου ζωής είχαν πάρει διαστάσεις στο παρελθόν, αυτό με ενοχλούσε και κάπως έπρεπε να σταματήσει. Και για να σταματήσει, έπρεπε να το κόψω μαχαίρι».

Πηγή: cosmo.gr