Ένα απρόσμενο γεγονός, συνέβη χθες στο θέατρο του Άλσους της Νέας Σμύρνης. Η παράσταση “Λυσιστράτη” δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς μία εκ των πρωταγωνιστριών είχε μία πτώση στη σκηνή.

Ο αντιδήμαρχος της Νέας Σμύρνης, Βαγγέλης Χατζαντουριάν βγήκε στον αέρα του Happy Day και μοιράστηκε λεπτομέρειες για το γεγονός, που συνέβη στην Έλενα Τοπαλίδου.

50 λεπτά πριν το τέλος της παράστασης, η κ. Τοπαλίδου πάνω στο σκηνικό της Ακρόπολης – για όποιον έχει δει την παράσταση – γλίστρησε στο σκαλοπάτι και έπεσε. Έχασε τις αισθήσεις της φοβηθήκαμε πολύ. Ήταν βίαιη πτώση και μας τρόμαξε. Το κωμικοτραγικό στοιχείο είναι πως ο κόσμος, θεώρησε πως το γεγονός ήταν σκηνοθετική παρέμβαση. Εκείνη τη στιγμή ο κ. Χειλάκης ανέβηκε στη σκηνή, ανέβηκα κι εγώ, την πήγαμε στα χέρια στα καμαρίνια. Πονούσε πολύ και διεκομίσθη στο νοσοκομείο. Δεν ήταν δυνατό να συνεχιστεί η παράσταση, όμως ευτυχώς η κ. Τοπαλίδου είναι καλά και είναι σπίτι της

δήλωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα δήλωσε ο αντιδήμαρχος στην κάμερα του Happy Day.

Όπως θα ακούσατε και στο βίντεο, πρόκειται για την επί χρόνια σύντροφο του Νίκου Κουρή. Στην τελευταία συνέντευξή του, που δημοσιεύτηκε και αυτή χθες, ο ηθοποιός αποκάλυψε ανάμεσα σε άλλα πως μετά από χρόνια αναμένεται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο.

«Τους μάτιασαν», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή!