Αυτό το διαζύγιο – σίριαλ φαίνεται ότι θα έχει πολλά επεισόδια…

Σύμφωνα με τα πρόσφατα ρεπορτάζ, οι πεποιθήσεις και οι ηθικές υποχρεώσεις της Αντζελίνα Τζολί με τον ΟΗΕ, είναι πιθανό να δημιούργησαν τριβή στο ζευγάρι. Πηγή από το περιβάλλον τους μίλησε στο TMZ και ανέφερε πως όνειρο της ηθοποιού είναι να γίνει υψηλά ιστάμενη στα Ηνωμένα Έθνη, γεγονός που δεν έβρισκε σύμφωνο το σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, δεν ήθελε να πηγαίνουν τα παιδιά τους σε εμπόλεμες ζώνες και γενικότερα επικίνδυνες περιοχές, όπως ο Λίβανος και το Ιράκ. Μπορεί να υπήρχαν τα κατάλληλα μέσα προστασίας, όμως ο Μπραντ δεν ένιωθε ποτέ άνετα με τέτοια ταξίδια. Οι καταστάσεις εκτροχιάστηκαν, όταν η Τζολί θέλησε να πάρει μαζί της τα παιδιά σε ταξίδι στη Συρία, για να βοηθήσουν να ξαναχτίσουν μέρη της πόλης.  Ο Μπραντ Πιτ φαίνεται πως υποστήριζε τις αποστολές της, σε προσωπικό επίπεδο, έφερε όμως σθεναρές αντιρρήσεις, όταν εκείνη επιθυμούσε να συνοδεύεται από τα παιδιά της.

Η μεγάλη «μάχη» λοιπόν ανάμεσα στους δύο αστέρες του Χόλιγουντ, αφορά πλέον, στην κηδεμονία των έξι παιδιών τους. Το ζευγάρι είναι αναγκασμένο να μοιράσει την κοινή τους περιουσία, ύψους 400 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και των 12 ακινήτων που έχουν.

Μπορεί τα περισσότερα από τα κοινά τους περιουσιακά στοιχεία να έχουν αποκτηθεί πριν το γάμο τους το 2014, ωστόσο το εγγυημένο προσύμφωνο γάμου διευκολύνει τη διαδικασία.

Σημαντικό είναι πως ανάμεσα στα νέα για το επικείμενο διαζύγιο και τις δικαστικές διαμάχες, υπάρχει και η αναφορά πως η Αντζελίνα μπλόκαρε το τηλέφωνο του πρώην συζύγου της και πως ο ηθοποιός δεν έχει δει τα παιδιά του για περισσότερο από μία εβδομάδα.

Λέγεται πως η Τζολί επέλεξε να αγνοήσει κάθε επαφή με το σύζυγό της μετά την αίτηση διαζυγίου.

Η Αντζελίνα μπλόκαρε κάθε εισερχόμενο μήνυμα από όλους τους αριθμούς του Πιτ

αναφέρει πηγή στο US Weekly. Τον έχει εντελώς έξω από τη ζωή και την καθημερινότητά της, με τον γοητευτικό ηθοποιό να βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.