Μία πνοή διακριτικής πολυτέλειας και χαλάρωσης φυσάει στο νησί της Μυκόνου. Μία πνοή με στοιχεία ανατολής προσαρμοσμένα σε ένα κοσμοπολίτικο περιβάλλον. Εκεί που η μαγεία συναντά τη χαλάρωση, το Nefes Spa & Bath ετοιμάζεται να σας χαρίσει μοναδικές στιγμές ευεξίας σε σώμα και πνεύμα.

Πίσω από την μοναδική αυτή πρόταση ευεξίας και χαλάρωσης, βρίσκεται η Μαρία Σιταρά. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της διαφήμισης, υπέκυψε στη μαγεία του κοσμοπολίτικου νησιού και αποφάσισε να δημιουργήσει εδώ έναν χώρο μοναδικό. Έναν χώρο με αέρα και αύρα ανατολής, προσαρμοσμένο στα πρότυπα ενός παγκόσμιου προορισμού και ικανό να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προσώπου και σώματος (massage-hammam-bath).

Oι εξιδεικευμένες υπηρεσίες του Nefes Spa & Bath θα σας χαρίσουν πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας αποκλειστικά με τη χρήση προϊόντων που φέρουν τις διάσημες υπογραφές της Ελβετικής Valmont και της Γαλλικής Cinq Mondes όπως και των αρωμάτων Amouage & Montale Paris.

Στο μοναδικής αισθητικής χώρο του Nefes Spa & Bath θα ταξιδέψετε όχι μόνο στον κόσμο των αισθήσεων αλλά και στο χρόνο, καθώς η τελετουργική διαδικασία του Χαμάμ με τον παραδοσιακό τρόπο απολέπισης επάνω στο ζεστό μάρμαρο σε συνδυασμό με τη χρήση του ειδικού γαντιού Kassa, και των αγνών προϊόντων που βασίζονται σε Μαροκινές συνταγές, θα σας χαρίσει ευεξία και μία βελούδινη αίσθηση στο δέρμα που θα σας ακολουθεί για καιρό.

To Nefes Spa & Bath σας περιμένει καθημερινά από τις 11:00 έως τις 21:00 στο νέο εμπορικό κέντρο Mykonos Mall (περιοχή Βρύση).

www.nefes-spa-mykonos.com,

tel: 2289022967