current views are: 14

27 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση10:45

Οι αγαπημένες γόβες της Κατερίνας Γερονικολού

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την αγαπημένη ηθοποιό Κατερίνα Γερονικολού να κάνει τις αγορές της

Δημοσίευση 10:45’

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την αγαπημένη ηθοποιό Κατερίνα Γερονικολού να κάνει τις αγορές της

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την αγαπημένη ηθοποιό Κατερίνα Γερονικολού να κάνει τις αγορές της, θέλοντας να δώσει στυλ τόσο στις καθημερινές όσο και στις βραδινές εμφανίσεις της. Η πανέμορφη ηθοποιός επέλεξε πανέμορφες γόβες και παπούτσια Mourtzi έτσι ώστε να δώσει στο σύνολό της έναν επιπλέον τόνο κομψότητας και ομορφιάς.

Η ιστορία της εταιρίας Mourtzi είναι κρυμμένη σε κάθε κομμάτι της ξεχωριστά και χτίζεται βήμα προς βήμα, με πρώτη ύλη την έμπνευση και εργαλείο το σχεδιασμό υποδημάτων υψηλής αισθητικής και άριστης ποιότητας. Σχέδια από εκείνα που ακολουθούν τη γυναίκα κάθε στιγμή της ζωής της, από την καθημερινή ως τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική, ήταν το διαβατήριο της Mourtzi για την αναγνώριση και την καταξίωση.

Με πιστές αλλά και καινούργιες φίλες και πάντοτε με την ίδια επιμονή και δημιουργικότητα η εταιρία Mourtzi μένει σταθερά προσηλωμένη σε έναν στόχο: την ικανοποίηση των πελατισσών της.

Μέσα από αρμονικές συνεργασίες με κοινή κατεύθυνση, προσεκτικά επιλεγμένα υλικά, στενή παρακολούθηση των διεθνών τάσεων και αξιοποιώντας τις δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού, η Mourtzi βασίζει την ανάπτυξη και τη δυναμική της σε σχέδια που ομορφαίνουν τα γυναικεία βήματα. 


σχετικα αρθρα