current views are: 8

27 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση14:00

Απίστευτο! Η Τζολί καθηγήτρια στο London School of Economics!

Είναι γεγονός ότι η ηθοποιός είναι σε συζητήσεις με το London School of Economics, ώστε να ενταχθεί τη νέα χρονιά στο διδακτικό προσωπικό της σχολής.

Δημοσίευση 14:00’

Είναι γεγονός ότι η ηθοποιός είναι σε συζητήσεις με το London School of Economics, ώστε να ενταχθεί τη νέα χρονιά στο διδακτικό προσωπικό της σχολής.

Είναι γεγονός ότι η ηθοποιός είναι σε συζητήσεις με ένα από τα πιο ξακουστά πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας, το London School of Economics (LSE), ώστε να ενταχθεί τη νέα χρονιά στο διδακτικό προσωπικό της σχολής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Independent, η Αντζελίνα Τζολί θέλει να διδάξει στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που επικεντρώνεται στις γυναίκες, την ειρήνη και την ασφάλεια.

Και όπως ακούγεται, θα ενταχθεί από τον Σεπτέμβριο του 2017 ως επισκέπτρια καθηγήτρια, ενώ το πρόγραμμα θα αρχίσει να δέχεται αιτήσεις συμμετοχής από αυτό το Φθινόπωρο.

Η ίδια είχε δηλώσει:

Είμαι πολύ χαρούμενη από τη δημιουργία του συγκεκριμένου διδακτικού προγράμματος. Ελπίζω και άλλα ακαδημαϊκά ιδρύματα να ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα, δεδομένου ότι είναι ζωτικής σημασίας να διευρυνθεί η συζήτηση σχετικά με το πώς να προωθηθούν τα δικαιώματα των γυναικών και η ατιμωρησία για τα εγκλήματα, που επηρεάζουν τις γυναίκες, όπως η σεξουαλική βία.

Ανυπομονώ να διδάξω, αλλά και να μοιραστώ τις δικές μου εμπειρίες.

Θα δούμε λοιπόν τη φρεσκοχωρισμένη Τζολί να κάνει στροφή όχι μόνο στην προσωπική της ζωή, αλλά και την επαγγελματική δίνοντας διαλέξεις και συμμετέχοντας σε εργαστήρια και δημόσιες εκδηλώσεις του τμήματος, ενώ ταυτόχρονα θα συνεχίσει και την έρευνα πάνω στο αντικείμενο αυτό.