current views are: 15

29 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση08:00

Πρωινός καβγάς στην Καινούργιου (βίντεο)

Χαμός πρωί πρωί στο «Φτιάξε Καφέ να στα πω» του Epsilon.

Δημοσίευση 08:00’

Χαμός πρωί πρωί στο «Φτιάξε Καφέ να στα πω» του Epsilon.

Χαμός πρωί πρωί στο «Φτιάξε Καφέ να στα πω» του Epsilon.

Αφορμή μια συνέντευξη του Τριαντάφυλλου, ο οποίος, ύστερα από αρκετά χρόνια, ανεβαίνει στις πίστες. Η διαφωνία του πάνελ ήταν στο ότι ο τραγουδιστής ανέφερε ότι ένιωσε αχαριστία από πολλούς, που βοήθησε, γιατί όταν ο ίδιος είχε ζητήσει τη βοήθειά τους, εκείνοι του γύρισαν την πλάτη. Ένα από τα ονόματα των «αχάριστων» ήταν αυτό της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Διαβάστε λοιπόν τον απολαυστικό έντονο διάλογο – σχεδόν καβγά – ανάμεσα στην Τζωρτζέλα Κόσιαβα και την Ειρήνη Γκανιάτσου:

Τζωρτζέλα:

Ήταν μεγάλος σταρ. Το 1996, που είχα έρθει στην Αθήνα, είχα πάει στα μπουζούκια και δεν έπεφτε καρφίτσα. Για πάρα πολλά χρόνια ήταν νούμερο ένα. Εκφράζει τώρα ένα παράπονο. Πολλοί καλλιτέχνες ξεχνούν ποιοι τους βοήθησαν, ποιοι τους στάθηκαν, πώς ξεκίνησαν…

 

Ειρήνη:

 

Δε σημαίνει ότι εσύ που είσαι μεγαλύτερο όνομα είσαι υποχρεωμένος να βοηθήσεις κάποιον άλλον.

Τζωρτζέλα:

Όταν ήρθε η Νατάσα Θεοδωρίδου από τη Θεσσαλονίκη, δεν την ήξερε κανένας και τη βοήθησε και αυτός και ο Ρέμος και ο Λάμπης Λιβιεράτος… Ο Τριαντάφυλλος εξέφρασε μια αχαριστία. Έχει βγάλει πολλά λεφτά από αυτή τη δουλειά! Υπήρξε σταρ. Έχει κάνει μεγάλη πορεία. Δε θα θυμάσαι μάλλον γιατί εσύ είσαι στα 30 σου κι εγώ είμαι 39. Μεγάλες επιτυχίες έχει κάνει. Απλά εξαφανίστηκε μέσα σε μια νύχτα.

Εντωμεταξύ ο Μαρίνος Βυθούλκας, που βρισκόταν ανάμεσα στις δυο πανελίστριες λέει στην Τζωρτζέλα, η οποία σχεδόν ωρυόταν:

Κάτσε μη μου χώσεις καμία σφαλιάρα!

Ειρήνη:

Δε φταίει ένας άνθρωπος όταν εξαφανίζεσαι μέσα σε μια νύχτα! Έτσι το πλασάρει ο Τριαντάφυλλος. Πρέπει να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου.

Σε αυτό το σημείο, ο Θέμης Μάλλης, που βρισκόταν στη συζήτηση, πήρε το σκαμπό της Ειρήνης Γκανιάτσου και το πήγε ακριβώς δίπλα στην Τζωρτζέλα, η οποία όμως αντέδρασε γυρνώντας σχεδόν την πλάτη της στην Ειρήνη και λέγοντας:

Κατάλαβες κορίτσι μου όλα αυτά που έχω πει;

Ειρήνη:

Μα έχω άλλη άποψη!

Τζωρτζέλα:

Ποια άλλη άποψη; Αφού δεν ξέρεις! Δεν έχεις πάει στα μπουζούκια! Δεν τον έχεις ζήσει!

Ειρήνη:

Δε διαφωνώ ότι ήταν η μεγαλύτερη φίρμα κούκλα μου. Τι να κάνουμε τώρα που η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε μεγαλύτερη καριέρα;

Τζωρτζέλα:

Δε θέλω να τσακωθώ μαζί σου στον αέρα. Διαφωνώ σε ό,τι λες. Δε γνωρίζεις την πορεία του Τριαντάφυλλου λόγω της μικρής σου ηλικίας.

Αφού γλιτώσαμε το μαλλιοτράβηγμα…


σχετικα αρθρα