current views are: 14

29 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση11:00

Φουρέιρα – Λυκούδης: Έτοιμοι για επανασύνδεση;

Ανταλλάσσουν μηνύματα!

Δημοσίευση 11:00’

Ανταλλάσσουν μηνύματα!

Προσπάθειες για… επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφό της, Σπυράγγελο Λυκούδη κάνει η Ελένη Φουρέιρα.

Η απόφαση της τραγουδίστριας να διεκδικήσει και πάλι τον εφοπλιστή φαίνεται ότι πάρθηκε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών. Ήταν τότε που έμαθε για πρώτη φορά ότι ο πρώην σύντροφος της ήταν στην Κεφαλονιά με νέα σύντροφο.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Ciao, υπάρχει ανάμεσά τους μια ανταλλαγή μηνυμάτων, η οποία ξεκίνησε από την τραγουδίστρια και η οποία αποσκοπεί στο να υπάρξει εκτόνωση του δυσάρεστου κλίματος ανάμεσα στην ίδια και τον Σπυράγγελο Λυκούδη, αλλά και επαναπροσέγγιση.

Μάλιστα, πέρα από τα μηνύματα αυτά, υπάρχουν και κάποιοι κοινοί φίλοι και γνωστοί του πρώην ζευγαριού, άνθρωποι στους οποίους η τραγουδίστρια έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και οι οποίοι φαίνεται ότι έχουν αναλάβει το ρόλο του “ενδιάμεσου”, προσπαθώντας να μεταφέρουν στον εφοπλιστή τα όσα εκείνη νιώθει και να τον κάνουν να επανεξετάσει τις αποφάσεις που τους χώρισαν.

Η ίδια η Ελένη Φουρέιρα φέρεται να εξομολογείται στους πολύ κοντινούς της ανθρώπους ότι ο Σπυράγγελος Λυκούδης ήταν η πιο σοβαρή σχέση που έχει κάνει στη ζωή της και ότι αν μπορούσε να γυρίσει το ρολόι πίσω θα χειριζόταν κάποια πράγματα διαφορετικά, ώστε η σχέση τους να μην κινδύνευε και να τα πράγματα να μην είχαν πάρει τη συγκεκριμένη τροπή.

Η τραγουδίστρια ελπίζει ακόμα ότι η κατάσταση μπορεί να αναστραφεί, και γι αυτό δεν καταθέτει τα όπλα. Μέχρι σήμερα πάντως, οι προσπάθειές της για επανασύνδεση δεν φαίνεται να έχουν αποδώσει καρπούς, με τον εφοπλιστή να μην υποχωρεί και να μην έχει εμφανιστεί ούτε μια φορά στο κέντρο στο οποίο εκείνη εμφανίζεται.

ΦΩΤΟ: PANORAMAPRESS