current views are: 28

29 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση13:00

«Deal»: Ο κούκλος δικηγόρος – αντικαταστάτης του Μαρακάκη και νέες φωτό!

Είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Μαρακάκη και είναι κούκλος!

Δημοσίευση 13:00’

Είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Μαρακάκη και είναι κούκλος!

Είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Μαρακάκη και είναι κούκλος!

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι ο νέος δικηγόρος του τηλεπαιχνιδιού «Deal», το οποίο κάνει πρεμιέρα στον Alpha τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 18:00 και σίγουρα θα κάψει καρδιές. Βλέπετε ο Γιάννης Μαρακάκης παντρεύτηκε και πλέον είναι δεσμευμένος!

Ο 34χρονος δικηγόρος – συνεργάτης του παρουσιαστή, Χρήστου Φερεντίνου – λατρεύει τα θαλάσσια και χειμερινά σπορ και έχει κοιλιακούς «φέτες»!

Λίγα λόγια για την επιστροφή του “Deal

Tο «Deal», με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, κάνει πρεμιέρα στον Alpha την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 18.00 και θα υποδέχεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 22 παίκτες από την Ελλάδα και την Κύπρο που «ντιλάρουν» και μπορούν να κερδίσουν μέχρι 60.000 ευρώ.

Οι κανόνες είναι απλοί. Σε κάθε παίκτη κληρώνεται ένα από τα 22 κουτιά, που κρύβει μέσα του κάποιο ποσό. Από 0,01 ευρώ μέχρι 60.000 ευρώ. Κανένας δεν ξέρει πόσα λεφτά υπάρχουν στο κουτί, παρά μόνο ο δικηγόρος.

Ο παίκτης ρισκάρει όταν πρέπει ενστικτωδώς να επιλέξει και να ανοίξει τα 21 κουτιά που έχουν απομείνει και να δει τα ποσά που κρύβονται μέσα τους. Κάθε κουτί που ανοίγει, φεύγει από το παιχνίδι και μαζί του φεύγει και το ποσό που κρύβει.

Ο «Τραπεζίτης» παρεμβαίνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με δελεαστικές προσφορές, ζητώντας από τον παίκτη να ανταλλάξει το κουτί του με μετρητά.

Σκοπός του κάθε παίκτη είναι να ανοίξει εκείνα τα κουτιά που έχουν τα μικρότερα ποσά, ώστε να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσει τα 60.000 ευρώ.

Δείτε φωτογραφίες από το νέο πλατό, από γυρίσματα, αλλά και από τον γοητευτικό δικηγόρο…