current views are: 11

3 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση09:00

«Το Πρωινό»: Η σόλο – με παραλίγο τούμπα πρεμιέρα της Σκορδά (βίντεο)

Από σήμερα δε θα μπορεί να βγαίνει 10 λεπτά αργότερα και μετά το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα, όπως συνήθιζε εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια

Δημοσίευση 09:00’

Από σήμερα δε θα μπορεί να βγαίνει 10 λεπτά αργότερα και μετά το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα, όπως συνήθιζε εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια

Από σήμερα δε θα μπορεί να βγαίνει 10 λεπτά αργότερα και μετά το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα, όπως συνήθιζε εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια – τρία στο Mega και άλλα δυο στον ΑΝΤ1, όπου και συνεχίζει φέτος!

Οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες για όλους και για εμάς

είπε η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της πρεμιέρας της, η οποία έκανε σόλο είσοδο στο πλατό με το τραγούδι που ακούστηκε στο trailer της εκπομπής «Girls just want have fun».

Καλωσορίσατε! Να πάρω μία ανάσα… Οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες για όλους και για εμάς. Σε αυτό που κάνουμε εδώ και για εσάς όταν πηγαίνετε στην δουλειά σας μετά από διακοπές. Χαίρομαι όμως πάρα πολύ που είμαστε μαζί και μας λείψατε πολύ. Θέλω πριν ξεκινήσω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές που δώσατε σε όλους μας αυτές τις μέρες και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτή την ομάδα και στις αγκαλιές που μου κάνετε από κοντά.

Όσο για την απουσία του Γιώργου Λιάγκα, σχολίασε:

Ήθελα το χεράκι μου τώρα, αλλά τις κατέβηκα εντάξει τις σκάλες.

Μετά την… παραλίγο τούμπα της, πλησίασε τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος βρισκόταν στα παρασκήνια της εκπομπής και του έδωσε ένα μεγάλο φιλί.

Και η πρώτη συνέντευξη – γούρι, που έπαιξε – μετά τα διεθνή θέματα της αρχισυντάκτριας Ελεάννας Τρυφίδου – ήταν φυσικά του συζύγου της, Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε «Καλή Αρχή».

Το styling της οικοδέσποινας του «Πρωινού» ήταν περισσότερο απλό από αυτό που περιμέναμε και μας άρεσε πολύ. Με ένα ξεθωριασμένο μαύρο τζιν και ένα λευκό πουκάμισο, η Φαίη ευχήθηκε «Καλημέρα» για αυτή τη σεζόν!

Να σημειώσουμε ότι στο πλατό φέτος κυριαρχεί το τιρκουάζ (που τα τελευταία χρόνια υπήρχε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη) και το κόκκινο.

Δείτε το βίντεο της έναρξης:


σχετικα αρθρα