Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι πίστεψε πως θα τη βιάσουν!

Οι ένοπλοι ακινητοποίησαν την Χολιγουντιανή σταρ δένοντάς της τα χέρια. Μάλιστα, ένας από τους κακοποιούς την άρπαξε από τους αστραγάλους. Αυτή ήταν και η στιγμή που η Κιμ Καρντάσιαν φοβήθηκε ότι θα τη βίαζαν. Ο εφιάλτης της ακούγεται ότι κράτησε έξι λεπτά.

Η τηλεπερσόνα περιέγραψε πώς ακριβώς έγινε το περιστατικό: Χαλάρωνε στο κρεβάτι της όταν ξαφνικά άκουσε το θόρυβο από τα βήματα των ληστών. Το TMZ αναφέρει πως η 35χρονη σταρ ήρθε αντιμέτωπη με έναν κουκουλοφόρο και έναν άλλο που φορούσε καπέλο αστυνομικού. Εκείνη αντέδρασε αμέσως: Προσπάθησε να καλέσει έναν από τους σωματοφύλακές της αλλά μάταια... Ένας από τους πέντε ληστές που είχαν ήδη μπει στο δωμάτιό της, της άρπαξε το τηλέφωνο με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει έρμαιό τους.

Τελικά, για καλή της τύχη αυτό που όπως φαίνεται ήθελαν από εκείνη ήταν τα πανάκριβα κοσμήματά της. Οι ληστές, που μιλούσαν γαλλικά, φέρονται να της ζητούσαν επίμονα το ολοκαίνουργιο, πανάκριβο, διαμαντένιο δαχτυλίδι που της είχε κάνει δώρο ο Κάνι Γουέστ.

Όπως μεταδίδουν τα ξένα πρακτορεία, πριν φιμώσουν την Κιμ, ικέτευε για τη ζωή της:

Έχω δύο μωρά, αφήστε με να τα μεγαλώσω.

Στο ίδιο δωμάτιο με την Κιμ βρίσκονταν και η καλή της φίλη και στιλίστρια, Σιμόν, η οποία, όταν άκουσε τον θόρυβο, κλειδώθηκε στο μπάνιο για να γλιτώσει από τους ένοπλους άντρες.

Οι ένοπλοι φέρεται ότι έκλεψαν ένα κουτί με κοσμήματα αξίας περίπου 6 εκατ. ευρώ και ένα δαχτυλίδι αξίας 4 εκατ. ευρώ, κοσμήματα που ανήκαν στην ίδια και δεν ήταν δωρισμένα από εταιρείες. Παράλληλα, οι ληστές πήραν και δύο κινητά τηλέφωνα, στα οποία ενδέχεται να είναι αποθηκευμένα πολλά και σημαντικά δεδομένα της Χολιγουντιανής σταρ.

Δείτε το post που είχε ανεβάσει λίγο πριν από τη ληστεία, όπου φορούσε το πανάκριβο δαχτυλίδι της:

Εν τω μεταξύ, για πρώτη φορά η τηλεπερσόνα αποφεύγει τους παπαράτσι. Ντυμένη στα μαύρα και έχοντας το πρόσωπό της καλυμμένο η 35χρονη έφυγε χθες από το Παρίσι με ιδιωτικό τζετ και όπως φαίνεται δεν έχει καμία διάθεση για δηλώσεις ή φωτογραφίες. Σοκαρισμένη από ό,τι είχε περάσει το προηγούμενο βράδυ η τηλεπερσόνα έσπευσε να επιβιβαστεί στο τζετ.

Δείτε τις νέες φωτό…