current views are: 10

5 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση12:50

Ημερίδα ομορφιάς στο Resort & Spa Ασκληπιός

Τρεις λαμπερές γυναίκες με εμπειρία στον τομέα της ομορφιάς ένωσαν τις ‘’δυνάμεις’’ τους και διοργάνωσαν, υπό την επιμέλεια της Έλενας Ντάβλα

Δημοσίευση 12:50’

Τρεις λαμπερές γυναίκες με εμπειρία στον τομέα της ομορφιάς ένωσαν τις ‘’δυνάμεις’’ τους και διοργάνωσαν, υπό την επιμέλεια της Έλενας Ντάβλα

Τρεις λαμπερές γυναίκες με εμπειρία στον τομέα της ομορφιάς ένωσαν τις ‘’δυνάμεις’’ τους και διοργάνωσαν, υπό την επιμέλεια της Έλενας Ντάβλα, μια ημερίδα αφιερωμένη αποκλειστικά στη Γυναίκα και στα μυστικά της γυναικείας ομορφιάς, στον πανέμορφο χώρο του Resort & Spa Ασκληπιός στις Θέρμες Πλατυστόμου.

Οι τρεις γυναίκες ανέδειξαν όλα τα μυστικά γύρω από την αισθητική ομορφιά, το μακιγιάζ και τη μόδα αλλά και τρόπους έτσι ώστε να συνδυαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μέσω μιας εντυπωσιακής επίδειξης μόδας με δημιουργίες της σχεδιάστριας ρούχων Joana Miseli, όπου το μακιγιάζ των μοντέλων είχε αναλάβει η Make-up Artist Καίτη Τομαζίνου, την αισθητική περιποίησή τους η Δέσποινα Καϊσίδου των dkmedicalspot, ενώ όλα τα μοντέλα περπάτησαν με γόβες της εταιρείας Mourtzi.

Αργότερα ιδιαίτερο τόνο στη βραδιά έδωσε η γνωστή υψίφωνος Έλενα Κελεσίδη, η οποία μάγεψε τους παρευρισκομένους με την ιδιαίτερη φωνή της, ενώ μαζί με τον γνωστό PR Manager Γιώργο Ντάβλα χάρισαν ένα μοναδικό ντουέτο που άφησε τους πάντες έκπληκτους.

 

Η σχεδιάστρια ρούχων Joana Miseli  μπορεί να καλύψει τις επιθυμίες γυναικών από 2μηνων έως 100 χρόνων! Γυναίκες που ονειρεύονται, ταξιδεύουν, ξέρουν, νιώθουν, λάμπουν, θέλουν και μπορούν, απλές, ξεχωριστές και όμορφες! Την εμπνέουν τα υφάσματα, η καλή αισθητική, η καλή ποιότητα των υλικών, τα χρώματα και οι πιθανοί συνδυασμοί ενώ δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα ραφής και υφασμάτων. Όλα της τα ρούχα έχουν εξαιρετική εφαρμογή και σε συνδυασμό με την αισθητική περιποίηση θα σας κάνει να ξεχωρίσετε αμέσως.

Με τεράστια εμπειρία στο χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ, η Καίτη Τομαζίνου αποτελεί την Νο1 επιλογή επωνύμων και μη για την αισθητική τους περιποίηση καθώς με το έργο της έχει καταφέρει να κερδίσει μία θέση ανάμεσα στους κορυφαίους του είδους της. Με σπουδές στην αισθητική και το επαγγελματικό μακιγιάζ και με εξειδίκευση στα special effects και στο body painting και τη χρωματολογία και χρωματική ανάλυση δεν θα μπορούσε παρά να ακολουθήσει μία λαμπρή καριέρα που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Στα αξιοσημείωτα της επαγγελματικής της καριέρας είναι η συμμετοχή της στην Τελετή Έναρξης και Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα, όπου υπήρξε υπεύθυνη διδασκαλίας ομάδας 120 μαθητών μακιγιέρ για την υλοποίηση των αναγκών επαγγελματικού μακιγιάζ στην παράσταση «ΚΛΕΨΥΔΡΑ» στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων καθώς και συνεργάτιδα στην προετοιμασία και εκτέλεση του μακιγιάζ στις παραστάσεις για την Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Δέσποινα Καϊσίδου, ιδρύτρια του dkmedicalspot και ειδική Αισθητικός με πολυετή εμπειρία σε θέματα Αισθητικής & Δερματολογίας σε συνεργασία με ειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό στην αντιγήρανση & την αισθητική και ειδικούς Μοριακούς Βιολόγους & Δερματολόγους, δίνει έμφαση στην ολιστική θεραπεία του δέρματος, προσώπου και σώματος στο πλαίσιο της συνολικής αναζωογόνησης του οργανισμού.

 

Λίγα λόγια για το Resort & Spa Ασκληπιός στις Θέρμες Πλατυστόμου:

Με θέα το ποτάμι και ένα δάσος από πλατάνια, το «Θέρμες Πλατυστόμου Resort & Spa Ασκληπιός» και συγκεκριμένα οι ιδιοκτήτες Billy και Ιωάννα Στραγάλη υποδέχονται τους επισκέπτες του ξενοδοχείου και τους δίνουν τη δυνατότητα να περάσουν απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης στο πολυτελές ξενοδοχείο.

Άνετα δωμάτια με προσεγμένη διακόσμηση αλλά και μια τεράστια γκάμα θεραπειών, όπως αρωματοθεραπεία, σοκολατοθεραπεία, χαμάμ, ρωμαϊκό χαμάμ και διάφορα είδη μασάζ, δίνουν τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να αποδράσουν από την καθημερινότητα και να χαλαρώσουν σε ένα μαγευτικό περιβάλλον μέσα στη φύση!