Στο κατάστημα Kix της Κηφισιάς συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός τον γνωστό PR Manager Γιώγο Ντάβλα, όπου πραγματοποίησε τις αγορές του για τον χειμώνα που ακολουθεί επιλέγοντας μέσα από τη μοναδική συλλογή των Kix Stores τις απίστευτα στυλάτες «Converse Boots».

Τα καταστήματα Kix δημιουργήθηκαν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των μοντέρνων και απαιτητικών ανθρώπων που αναζητούν σπορ παπούτσια με ξεχωριστό σχεδιασμό, αποκλειστικές και περιορισμένες συλλογές. Τα προϊόντα είναι προσεκτικά επιλεγμένα από τα πιο δημοφιλή brands της αγοράς όπως π.χ. Converse, Converse by John Varvatos, Nike, Adidas, New Balance, Puma, Asics, Onitsuka Tiger κ.λπ. 

Όλες αυτές οι μάρκες και ακόμη περισσότερες συνυπάρχουν σε ένα μοντέρνο και άνετο περιβάλλον, που επιτρέπει στους επισκέπτες του Kix να απολαύσουν την εμπειρία της αναζήτησης του αγαπημένου τους sneaker. Τα μοντέλα των «αποκλειστικών» ή «περιορισμένων» συλλογών έχουν ειδική σήμανση στο κατάστημα για να διευκολύνουν αυτούς που ψάχνουν το ξεχωριστό και ιδιαίτερο.

Τα καταστήματα Kix βρίσκονται στην Κηφισιά, το Χαλάνδρι και τη Γλυφάδα.