current views are: 13

6 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση07:00

Αλέκος Συσσοβίτης: Γιατί έχει να κάνει τηλεόραση εδώ και 7 χρόνια;

Ο Αλέκος Συσσοβίτης αγαπήθηκε μέσα από την ερμηνεία του στο θεατρικό σανίδι, αλλά και πολλές τηλεοπτικές σειρές. 

Δημοσίευση 07:00’

Ο Αλέκος Συσσοβίτης αγαπήθηκε μέσα από την ερμηνεία του στο θεατρικό σανίδι, αλλά και πολλές τηλεοπτικές σειρές. 

Ο Αλέκος Συσσοβίτης αγαπήθηκε μέσα από την ερμηνεία του στο θεατρικό σανίδι, αλλά και πολλές τηλεοπτικές σειρές. Ξεχώρισε στην «Αίθουσα του Θρόνου», ενώ όλοι θυμούνται τον απολαυστικό του ρόλο στο «Είσαι το ταίρι μου».

Ο ηθοποιός στην τελευταία του συνέντευξη, μίλησε σχετικά με τα τηλεοπτικά δρώμενα και το αβέβαιο μέλλον ορισμένων σταθμών.

Συγκεκριμένα εξήγησε πως αυτό που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα δεν πρόκειται να φέρει τον «θάνατο» των τηλεοπτικών παραγωγών.

Ο Έλληνας είναι ένας νάρκισσος που αρέσκεται με την εικόνα, θέλει να φαίνεται στην τηλεόραση, έχει ανάγκη από την κοινωνική αποδοχή. Θα συνεχίσουν να υπάρχουν πολλοί νέοι που θα θέλουν να γίνουν ηθοποιοί και πολλοί φιλόδοξοι επιχειρηματίες που θα θέλουν να κάνουν πολιτική μέσα από κανάλια, άρα πάντα θα θέλουν να έχουν ένα δικό τους μέσο για να μιλήσουν και να ορίσουν την ψήφο του λαού. Επομένως, δεν πιστεύω πως θα σταματήσει αυτό, απλά θα αλλάζει χέρια και όταν αλλάζουν τα κόμματα, θα αλλάζουν και οι ευνοούμενοι από τα κόμματα που θα κάνουν κουμάντο στα κανάλια και τούμπαλιν, είναι πασιφανές. Τη μια κλείνει η κρατική τηλεόραση, την άλλη ανοίγει και πάει λέγοντα

εξομολογήθηκε στο menexclusive.com.

Ωστόσο τοποθετήθηκε σχετικά με τον ίδιο και το γεγονός πως έχουμε να τον δούμε πολύ καιρό τηλεοπτικά. Διευκρινίζοντας πως δεν ισχύει ότι δεν χτυπά το τηλέφωνό του για προτάσεις, ανέφερε:

Έχω να κάνω σίριαλ όμως επτά χρόνια και ο παράγοντας είναι πάλι οικονομικός. Φέτος μου πρότειναν δύο σίριαλ, όμως δεν τα βρήκαμε στο οικονομικό, παρόλο που όλοι οι ηθοποιοί έχουμε ρίξει τις αμοιβές μας. Η τηλεόραση προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κρίση, να μειώσει ακόμα περισσότερο τις αμοιβές σε βαθμό που σου λέει με τον τρόπο της ότι δεν μπορείς να το κάνεις. Ο κινηματογράφος είναι αυτός που δεν μου έχει κάνει κάποια πρόταση τα τελευταία 8-10 χρόνια, παρόλο που ξεκίνησα ως ηθοποιός που τον αγάπησε ο κινηματογράφος.


σχετικα αρθρα