Με τεράστιο ενδιαφέρον συνεχίζεται η νέα έκθεση με τίτλο «Στη χώρα των δεινοσαύρων» που επιμελήθηκε ο Ελληνικός Κόσμος καθώς η προσέλευση μικρών και μεγάλων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και καθημερινά επικρατεί το αδιαχώρητο από φίλους των μοναδικών αυτών πλασμάτων που κατοικούσαν στον πλανήτη μας πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια.

Η έκθεση φιλοξενείται στον πρώτο όροφο του κτηρίου του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και περιλαμβάνει πάνω από 30 δεινόσαυρους, ενώ δίπλα σε κάθε έκθεμα βρίσκονται πληροφορίες σχετικά με την ηλικία, το μέγεθος και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Έτσι, δε πρόκειται απλά για ένα περίπατο, αλλά για μια εκπαιδευτική περιήγηση σε αυτό το μακρινό κόσμο!

Περπατήστε ανάμεσα σε προϊστορικούς γίγαντες που κινούνται, ανοίγουν διάπλατα το στόμα τους και κινούν απειλητικά τις ουρές τους δημιουργώντας την πιο διαδραστική έκθεση που δεν υπόσχεται τίποτα λιγότερο από αυτό που λέει ο τίτλος της!

Ανακαλύψτε τον γιγαντιαίο Στεγόσαυρο, τον επιβλητικό Τρικεράτοπα, τον φυτοφάγο Αγκυλόσαυρο, τον ιπτάμενο Πτερανόδοντα, την καλή «μαμά σαύρα» Μαιασαύρα και πλήθος άλλων και ταξιδέψτε στα προϊστορικά χρόνια με τα μεγαλύτερα ζώα που έζησαν ποτέ στον πλανήτη.