Είναι στιγμές που η φαντασία περισσεύει και σίγουρα όχι για καλό. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του εφευρέτη της στολής που παρουσιάζει ως «θύμα ληστείας» την Κιμ Καρντάσιαν ο οποίος σίγουρα θα πρέπει να βελτιώσει λίγο το χιούμορ του.

Η εν λόγω αποκριάτικη στολή κυκλοφόρησε εν όψει του Χάλογουιν και στοιχίζει 69,99 δολάρια. Το πακέτο περιλαμβάνει ένα μπουρνούζι, φίμοτρο και ένα ψεύτικο δαχτυλίδι το οποίο ήταν και ο βασικός στόχος των ληστών.

Η περιγραφή της στολής γράφει: «Έχει αφοσιώσει τη ζωή της στην προώθηση της αμερικανικής παρακμής, στα νιάτα, στην ηδονή, αλλά όλα αυτά την οδήγησαν σε μια βραδιά στο Παρίσι, όταν οπλισμένοι άντρες την έδεσαν, έκλεψαν τα κοσμήματα της, αλλά και την ηρεμία της. Σε αυτό το Χάλογουιν διασκέδασε με την ποπ κουλτούρα και μεταμφιέσου στη Βασίλισσα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης».

Πάντως οι αντιδράσεις δεν ήταν αυτές που περίμεναν στην εταιρία κατασκευής που μέχρι στιγμής έχει δεχτεί σωρεία χλευαστικών σχολίων αφού όπως αναφέρεται πρόκειται για μια ρατσιστική ενέργεια κατά την διάσημης τηλεπερσόνας.