Ποια είναι η στάση ζωής της Βάσως Λασκαράκη και πώς είδε όλον αυτόν τον ντόρο γύρω από το διαζύγιο Τζολί - Πιτ; 

«Την πρώτη χρονιά μετά τον ερχομό του παιδιού έκανα την σειρά και παράλληλα έπαιξα στην θεατρική παράσταση «Πριν το Χάραμα», γεγονός που τότε με ζόρισε πάρα πολύ. Ήταν μια παράσταση πολύωρη, είχα μαζί και τα 10ωρα γυρίσματα καθημερινά και δεν άντεχα άλλο. Η αλήθεια πάντως είναι πως δεν μου έχει έρθει από τότε μια πρόταση που να με δελεάσει τόσο πολύ... Αν μου πρότειναν κάτι πολύ δυνατό, σίγουρα θα ερχόμουν σε δίλλημα»

Με το διαζύγιο Τζολί - Πιτ το Χόλιγουντ έχασε το δικό του happy end. Η ηθοποιός πιστεύει σε αυτά;

«Δεν ζω σε παραμύθια, δεν πιστεύω σε happy end και ξέρω ότι καμιά φορά τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως τα περιμένουμε, δεν μεγάλωσα με το μότο «αυτοί πέρασαν καλά κι εμείς καλύτερα». Η ζωή είναι απρόβλεπτη, επίσης δεν ξέρεις πως μπορεί να σου φερθεί μελλοντικά ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράζεσαι τη ζωή σου ή τι εσωτερικό έργο μπορεί να δεις εσύ. Δεν υπολογίζεις και τον εξωτερικό παράγοντα, για παράδειγμα μπορεί να αύριο να μας πατήσει μια νταλίκα. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι»

Τι συνταγή χρειάζεται για να μείνουν μαζί δύο άνθρωποι στη δική τους δουλειά;

«Για μένα είναι ξεκάθαρα θέμα χαρακτήρα, δεν είναι όλοι οι ηθοποιοί νάρκισσοι κι ανταγωνιστικοί μεταξύ τους. Ξέρω πολλά ζευγάρια ηθοποιών που τα καταφέρνουν μια χαρά και παραμένουν μέχρι και σήμερα μαζί. Δεν είχα ποτέ την επιθυμία να βγω πιο πάνω από τον Γιάννη ή να τον ξεπεράσω. Τον θαυμάζω για αυτό που είναι και για αυτά που έχει κάνει τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο. Δεν έχει να κάνει μόνο με το επάγγελμα του, θα τον θαύμαζα δηλαδή εξίσου αν ήταν τραπεζικός υπάλληλος ή σερβιτόρος. Είναι ο χαρακτήρας του τέτοιος που σε κάνει να τον θαυμάζεις».