Το επόμενο βήμα δεν αργεί για τη σχέση Μπακογιάννη - Κοσιώνη!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, την Πέμπτη (13/10) συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση για συναινετικό διαζύγιο, που είχε υποβάλει με την Κάλλια Καμπουρίδου.

Σημειώστε πως ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος και η Καμπουρίδου έχουν δύο παιδιά: τον 8χρονο Παύλο και της 6χρονη Δανάη. Παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2006 και έζησαν για 7 χρόνια μαζί. Το 2013 αποφάσισαν ήρεμα και φιλικά να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Λίγο μετά τον χωρισμό, στη ζωή του γιου της Ντόρας Μπακογιάννη, μπήκε η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη. Το ζευγάρι ανέκαθεν κρατούσε χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, ενώ είναι γνωστό και από φωτογραφίες, που έχουν δημοσιευθεί, ότι η δημοσιογράφος έχει γνωρίσει τα παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη.

Φέτος ωστόσο έκαναν επίσημη εμφάνιση την Πρωτοχρονιά στο Καρπενήσι και τα τελευταία δημοσιεύματα τους θέλουν να ετοιμάζονται να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.

Στην αρχή του ειδυλλίου τους, τον Μάρτιο του 2014, όπου ο Κώστας Μπακογιάννης με τη Σία Κοσιώνη, την αδελφή του, Αλεξία και τον σύζυγό της, διασκέδαζαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο...