current views are: 12

14 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση10:00

Δώδεκα χρόνια χωρίς τον αιώνιο έφηβο, Βλάσση – Σπάνιες φωτό

Δώδεκα χρόνια χωρίς το «παιδί» της ελληνικής σόουμπιζ, χωρίς τον αιώνιο έφηβό της…

Δημοσίευση 10:00’

Δώδεκα χρόνια χωρίς το «παιδί» της ελληνικής σόουμπιζ, χωρίς τον αιώνιο έφηβό της…

Δώδεκα χρόνια χωρίς το «παιδί» της ελληνικής σόουμπιζ, χωρίς τον αιώνιο έφηβό της…

Ο Βλάσσης Μπονάτσος «έφυγε» αιφνιδίως σα σήμερα και άφησε πίσω του την πολυαγαπημένη του κόρη, Ζένια και τη σύζυγό του, Μάρθα Κουτουμάνου.

Γιος δικαστικού και καθηγήτριας πιάνου με καταγωγή από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας. Είχε έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον Τάκη Μπονάτσο, ο οποίος γεννήθηκε το 1944. Κάπου στα μέσα της δεκαετίας του ’60, όντας έφηβος, δημιούργησε το συγκρότημα loubok. Στη συνέχεια υπήρξε μέλος του μουσικού συγκροτήματος Πελόμα Μποκιού από το 1969-1972. Το όνομα του πήρε από τα αρχικά των ονομάτων των μελών του γκρουπ, που είχε υπογράψει τη μεγάλη επιτυχία «ο Γαρύφαλλος».

Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση “Εβίτα” με πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη παίζοντας το ρόλο του Τσε. Επίσης έπαιξε μαζί της και την περίοδο 1983-1984 με την παράσταση «Βίκτωρ Βικτώρια». Η σχέση τους κράτησε περίπου έξι χρόνια {Ξεκίνησε τον Απρίλιο του 1982 και έληξε το Δεκέμβριο του 1987 σύμφωνα με τα περιοδικά της εποχής}. Παρουσίασε πολλά τηλεοπτικά προγράμματα όπως “Με το κλειδί στο χέρι” στην κρατική τηλεόραση, τις Κόντρες, το Βλας Μπακ, το Άλλα Κόλπα, το Με φόρα και το Πάμε για άλλα, όπου ήταν γνωστός για τις ατάκες του και τη βραχνή χροιά της φωνής του. Ο Μπονάτσος έγινε πανελληνίως γνωστός από την επιτυχημένη σειρά του 1991 Οι Απαράδεκτοι.

Το 1996 παντρεύτηκε με τη Μάρθα Κουτουμάνου (1968) – κόρη της Ελληνίδας ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη – και ένα χρόνο αργότερα το 1997 απέκτησε την κόρη του, Ζένια.

Απεβίωσε στις 14 Οκτωβρίου του 2004 σε ηλικία 55 ετών. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο θάνατός του οφειλόταν σε «αποφρακτική οιδηματώδη λαρυγγίτιδα».

 


σχετικα αρθρα